Vær med

Både borgere, idrætsforeninger, viksomheder og kulturinstitutioner kan være med til at gentænke motion og bevægelse under Move For Life.

En væsentlig del af Move For Life handler om at skabe en inkluderende proces for samskabelse med foreningslivet. Vi ønsker et bredt ejerskab for projektet og dets muligheder. Både i foreningslivet, i kommunerne og hos øvrige samarbejdspartnere.

Herunder kan du læse, hvordan du kan bidrage til de 140 events, der gennem Move For Life skal være med til at skabe nye fællesskaber og unikke oplevelser i fuldmånedøgnet den 4.-5. november 2017.

Idrætsforening

Move For Life er en udviklingsplatform, hvor I har mulighed for at byde ind med idéer og bud på nytænkende idrætsevents. Som en del af projektet får foreningen adgang til et stort netværk, en stærk kommunikationsplatform og en understøttende platform for at samskabe og realisere begivenheden.

Vi inviterer løbende til informationsmøder og idéudviklingsworkshops for interesserede foreninger. Invitationerne bliver formidlet gennem lokale medier og her på siden. Skriv til simon.knoblauch@dgi.dk for at høre mere om mulighederne i dit lokalområde.

Her kan du læse mere om, hvad Move For Life er

Borger

Hold dig opdateret her på siden eller på vores Facebook-side, hvor vi løbende vil opdatere med events i dit lokalområde. Det hele løber af stablen i fuldmånedøgnet den 4.-5. november 2017, men der bliver rig mulighed for at deltage i aktiviteter i løbet af 2017.

Virksomhed

Få dit budskab og brand eksponeret i hele regionen!

Projektets kommunikationsplatforme retter sig mod en lang række forskellige målgrupper, og vi leverer en væsentlig kommunikationsindsats, der favner en bred vifte af medietyper og platforme – både klassiske og kampagner gennem sociale medier.

Dette omfatter alt lige fra lokale, nationale og internationale medier til online kampagner med målrettede budskaber på Facebook, Youtube eller lignende. Vi hører gerne fra dig på simon.knoblauch@dgi.dk.

Her kan du finde Move For Lifes partnerskabsprogram

Kulturinstitution

Som kulturinstitution har du mulighed for at samskabe kulturbegivenheder i samarbejde med en af vores 2.300 foreninger i regionen. Tilmeld dig som interesseret venue for begivenheden ved at skrive til simon.knoblauch@dgi.dk.