Artikler

Vælg det rette niveau: Er du en helvedes karl på cyklen?

Hos MTB Festival Søhøjlandet ved vi, at en del af vores gæster har svært ved at vurdere egne evner på cyklen i forbindelse med valg af workshops og sporvisninger. Det er vigtigt at ramme det rette niveau, hvis du vil være en endnu bedre mountainbiker.

Fundet i: Artikler

Mere end 250 mountainbikere tager til MTB-festival i Søhøjlandet

258 mountainbikere har indløst billet til Danmarks største mountainbikefestival, MTB Festival Søhøjlandet, der slår dørene op 4.-6. maj. Selvom det ikke længere er muligt at tilmelde sig, inviteres interesserede til at kigge forbi.

Fundet i: Artikler

Bliv undervist af MTB-sportens altmuligmand til MTB Festival Søhøjlandet

Frederik Leth er en af de yngre kræfter, som i år underviser på MTB Festival Søhøjlandet. Men alderen er ikke lig med manglende erfaring. Han er dedikeret og bruger næsten alt sin tid på MTB.

Fundet i: Artikler

Cykelklub bruger MTB Festival Søhøjlandet som træningslejr

Rødekro Cykel Club deltager for første gang til MTB Festival Søhøjlandet med 10-15 ryttere og instruktører. Det sociale og læringen er blandt forventningerne til årets festival.

Fundet i: Artikler

Sandra Dolcerocca: Jeg presser lidt, for at man skal overskride nogle grænser

Sandra Dolcerocca, som til dagligt bor og dyrker mountainbike i Frankrig, kommer tilbage til Danmark for at være instruktør på dette års MTB Festival Søhøjlandet. Her vil hun vise sine workshopdeltagere, at de lærer af at fejle i trygge rammer.

Fundet i: Artikler

Rutineret MTB-rytter: MTB Festival Søhøjlandet er for alle

Fede spor, gode faciliteter og det unikke fællesskab ved MTB Festival Søhøjlandet, tiltrækker MTB-entusiaster fra hele Danmark. Der er både plads til nybegyndere og garvede ryttere.

Fundet i: Artikler

Anne Gade er grebet af fællesskab og tekniktræning på MTB Festival Søhøjlandet

Anne Gade tager sammen med sine venner til MTB Festival Søhøjlandet for at få masser af motion på cyklen, lærerige workshops og fælles afslapning på pladsen.

Fundet i: Artikler

Mads Weidemann gør dig klogere på bunnyhop og drop på MTB Festival Søhøjlandet

MTB-instruktør Mads Weidemann har længe været aktiv rytter og instruktør på sit eget MTBakademi, men han prioriterer også at være instruktør på MTB Festival Søhøjlandet, fordi han mener, det er et godt initiativ, der skaber fokus på dansk mountainbike.

Fundet i: Artikler

Nyt MTB-projekt spiller sammen med MTB Festival Søhøjlandet

Et af formålene med MTB Festival Søhøjlandet er at lære danskerne at køre bedre, sjovere og mere sikkert. MTB-projektet OnTrail har samme fokus.

Fundet i: Artikler

MTB Festival Søhøjlandet: En stor oplevelse for hele familien

Danmarks største mountainbikefestival, MTB Festival Søhøjlandet, løb af stablen for første gang sidste år. I år genoptages festivalen, og her er det oplagt at tage familien med på en weekend, hvor familielivet dyrkes.

Fundet i: Artikler
1/2