Artikler

Danny MacAskills Drop And Roll Tour på MTB Festival: Glæd dig til en unik oplevelse

10.-11. maj besøger verdens største MTB-show, Danny MacAskills Drop And Roll Tour, Silkeborg og MTB Festival. 33-årige Danny MacAskill fra Skotland har med over 350 millioner visninger af hans imponerende og skelsættende videoer etableret sig som verdens hotteste mountainbiker.

Fundet i: Artikler

Verdens største MTB-navn giver show på MTB Festival: Danny MacAskill svinger forbi

33-årige Danny MacAskill fra Skotland har med over 350 millioner visninger af hans imponerende og skelsættende videoer etableret sig som verdens mest hotte navn indenfor mountainbike. 10.-11. maj kommer skotten til MTB Festival og Silkeborg med sin Drop And Roll Tour.

Fundet i: Artikler

Mountainbikere kan glæde sig til dansk MTB-weekend uden sidestykke

10.-12. maj 2019 skaber MTB Festival sammen med Mountainbike Trailcup Danmark og Highland Mountainbike Challenge én kæmpe stor MTB-weekend.

Fundet i: Artikler

MTB Festival 2019: Holder prisen vand?

I visse tilfælde er det blevet lidt dyrere at deltage i MTB Festival. I andre tilfælde er det blevet lidt billigere. Du får her en forklaring på priserne med eksempler.

Fundet i: Artikler

Gør en god handel: Køb billet inkl. Thule UpTake Hydration Pack

Vi har indgået et samarbejde med Thule, så vi helt eksklusivt kan tilbyde en Thule UpTake Hydration Pack som en del af billetten til MTB Festival 2019.

Fundet i: Artikler

Vælg det rette niveau: Er du en helvedes karl på cyklen?

Hos MTB Festival ved vi, at en del af vores gæster har svært ved at vurdere egne evner på cyklen i forbindelse med valg af workshops og sporvisninger. Det er vigtigt at ramme det rette niveau, hvis du vil være en endnu bedre mountainbiker.

Fundet i: Artikler

Mere end 250 mountainbikere tager til MTB-festival i Søhøjlandet

258 mountainbikere har indløst billet til Danmarks største mountainbikefestival, MTB Festival, der slår dørene op 4.-6. maj. Selvom det ikke længere er muligt at tilmelde sig, inviteres interesserede til at kigge forbi.

Fundet i: Artikler

Bliv undervist af MTB-sportens altmuligmand til MTB Festival

Frederik Leth er en af de yngre kræfter, som i år underviser på MTB Festival. Men alderen er ikke lig med manglende erfaring. Han er dedikeret og bruger næsten alt sin tid på MTB.

Fundet i: Artikler

Cykelklub bruger MTB Festival som træningslejr

Rødekro Cykel Club deltager for første gang til MTB Festival med 10-15 ryttere og instruktører. Det sociale og læringen er blandt forventningerne til årets festival.

Fundet i: Artikler

Sandra Dolcerocca: Jeg presser lidt, for at man skal overskride nogle grænser

Sandra Dolcerocca, som til dagligt bor og dyrker mountainbike i Frankrig, kommer tilbage til Danmark for at være instruktør på dette års MTB Festival. Her vil hun vise sine workshopdeltagere, at de lærer af at fejle i trygge rammer.

Fundet i: Artikler
1/2