Mød en instruktør: Sandra Bohn Thomsen

Sandra Bohn Thomsen er læge og forsker i skader på MTB, og hun elsker at slå hovedet fra i form af en tur på cyklen. Sandra er en af de dygtige instruktører til MTB Festival 2020.

MTB er et frirum for Sandra Bohn Thomsen, som arbejder i krydsfelteterne mellem lægevidenskab, forskning og MTB.

Hvem er du?

"Jeg er læge, forsker og mountainbiker og har igennem flere år beskæftiget mig med krydsfelterne mellem lægevidenskab, forskning og mountainbike - blandt andet på min Instagram-profil og på mountainbikemagasinet MTBX. Jeg har eksempelvis skrevet om forskning i de hyppigste skader på mountainbike, forebyggelse og behandling af skader på mountainbike og hvordan man håndterer frygt på mountainbikesporet." 

Hvad er dit forhold til MTB?

"Mountainbike er et frirum, hvor jeg bruger kroppen, mens hovedet får en pause fra mit tænkejob. Jeg er vild med at køre nedad og især med enduro mountainbike. Jeg har kørt den danske Trailcup i et par år, hvor jeg har ligget i top 3 og er nu blevet så bidt af konkurrencedelen, at jeg har tilmeldt mig en del udenlandske enduroløb i 2020."

Hvad er dine erfaringer som MTB-instruktør?

"Jeg er i flere sæsoner blevet oplært under MTB AKADEMIET og Mads Weidemann, hvor jeg selv har gennemlevet en stor køreteknisk udvikling og især har fokuseret på den mentale del af udfordringerne i sporten."

Hvad er din største MTB-oplevelse?

"Min første udenlandstur på mountainbike til Portugal ændrede mit syn på, hvad der fysisk og psykisk kan lade sig gøre på en cykel. Og så var det pisse sjovt." 

Sandra Bohn Thomsen.JPG

Hvad glæder du dig mest til ved MTB Festival 2020?

"Til at danse limbo om aftenen! Men mest af alt til at møde alle de gode folk, der er i det danske mountainbikesamfund."

Til MTB Festival 2020 er der flere kvindeworkshops end nogensinde før. Sandra er instuktør på fire af dem.