Stor workshopdag erstatter aflyst MTB Festival 2020

MTB Festival 2020 er grundet coronasituationen aflyst. I stedet afvikles MTB Session 2020 med 30 MTB-workshops.

Grundet coronavirussen aflyses MTB Festival 2020, men en stor workshopdag kan stille MTB-sulten i midten af august. Foto: Bo Nørgaard

Danmarks største MTB-festival bliver ikke til noget i år. MTB Festival 2020 skulle være afviklet 8.-10. maj, men blev grundet coronavirussens udbrud udskudt til 14.-16. august. Det sætter coronasituationen også en stopper for, så festivalen aflyses endegyldigt i 2020.

”Vi er nødsaget til at aflyse festivalen grundet myndighedernes seneste anbefalinger. Vi har kæmpet til det sidste for at gennemføre, men vi må indse, at det ikke kan lade sig gøre at lave en festival i midten af august, som lever op til vores krav og ønsker,” fortæller Folke Nørgaard, koordinator for MTB Festival og tilføjer:

”Det er voldsomt ærgerligt for de mange deltagere, der havde glædet sig, men når myndighedernes anbefalinger ikke tillader det, er der ingen tvivl om, at det er den rigtige beslutning at aflyse, ” siger Folke Nørgaard.

MTB Session 2020 opstår

I stedet for MTB Festival 2020 er det lykkes folkene bag at strikke en stor workshopdag sammen lørdag 15. august.

”Vi vil enormt gerne tilbyde en plan b til vores mange MTB-entusiaster, og nu er vi kommet i mål med MTB Session 2020, som bliver en sjov, spændende og lærerig workshopdag,” siger Folke Nørgaard og tilføjer:

”Der er mange elementer fra festivalen, som går igen. Hyggen i skoven, undervisning af nogle af landets bedste instruktører til fordelagtige priser og ikke mindst MTB-fællesskabet, som er unikt,” siger Folke Nørgaard.

Til MTB Session 2020 afvikles 30 workshops fordelt på tre tidspunkter; kl. 9.30-11.30, kl. 13-15 og kl. 16-18.