Vildere end MacAskill? Glæd dig til svensk trio på MTB Festival

Svensk trekløver har noget stort i vente til MTB Festival 2020. De forventer selv, at det bliver mere spektakulært end Danny MacAskills show sidste år.

Svenske Alex Alanko i et vildt hop. Han er en af de tre MTB-freestylere, der gæster MTB Festival 2020. Foto: Markus Fredriksson

Viktor Douhan, Alex Alanko og Elof Lindh er de tre MTB-freestylere, der skal leve op til verdensstjernen Danny MacAskills show sidste år. Og selvtilliden er i orden.

"Kan Danny MacAskill lave double flips og 1080 graders rotationer?" spørger Viktor Douhan retorisk med skjult henvisning til, hvad du kan forvente i Søhøjlandet til maj.

Vilde tricks og høje hop

Ja ja, tænker du nok. Det kan umuligt være vildere end Danny MacAskills Drop and Roll Tour. Men de to andre i trekløveret - Alex Alanko og Elof Lindh - er også sikre på, at det indeholder vildere tricks og højere hop end sidste år.

”Tilskuerne kan forvente spektakulære tricks og vilde hop fra mig. Jeg tror, jeg er vildere end MacAskill, når vi snakker hop,” siger Alex Alanko, som bakkes op af Elof Lindh:

“Vi er stolte over sammenligningen med Danny MacAskills Drop and Roll Tour. Danny kan nogle vilde ting på cyklen, og han er sindssygt dygtig rent teknisk. Men Viktor, Alex og jeg vil med garanti levere større rotationer og højere hop,” siger Elof Lindh.

MacAskill medfører høje forventninger

Folke Nørgaard er en af de hårdtarbejdende folk bag festivalen, og han er godt klar over, at Danny MacAskill satte baren højt i 2019.

"Sidste år fejede Danny MacAskill benene væk på alt og alle og leverede et forrygende show. Han er i en klasse for sig selv, og både børn og voksne fik en fed oplevelse. Vi håber dog, at Elof, Alex og Viktor kan fremtvinge samme følelse - måske bliver folk endda blæst endnu mere bagover," siger Folke Nørgaard.

Folke Nørgaard understreger, at det endnu ikke er fastlagt, hvornår der bliver mulighed for at opleve showet.

Alle kan blive underholdt

Han er stolt over, at Viktor Douhan, Alex Alanko og Elof Lindh kommer til Søhøjlandet og MTB Festival 2020.

"De her gutter kan nogle vilde tricks, så alle kan få en sjov og mindeværdig oplevelse. Jeg og resten af holdet bag glæder sig ekstremt meget til at byde velkommen til dem," siger Folke Nørgaard. 

Senere på ugen kan du lære Viktor Douhan, Alex Alanko og Elof Lindh bedre at kende.