Artikler

Mountainbikere kan glæde sig til dansk MTB-weekend uden sidestykke

10.-12. maj 2019 skaber MTB Festival sammen med Mountainbike Trailcup Danmark og Highland Mountainbike Challenge én kæmpe stor MTB-weekend.

Fundet i: Artikler

MTB Festival 2019: Holder prisen vand?

I visse tilfælde er det blevet lidt dyrere at deltage i MTB Festival. I andre tilfælde er det blevet lidt billigere. Du får her en forklaring på priserne med eksempler.

Fundet i: Artikler

Gør en god handel: Køb billet inkl. Thule UpTake Hydration Pack

Vi har indgået et samarbejde med Thule, så vi helt eksklusivt kan tilbyde en Thule UpTake Hydration Pack som en del af billetten til MTB Festival 2019.

Fundet i: Artikler

Vælg det rette niveau: Er du en helvedes karl på cyklen?

Hos MTB Festival ved vi, at en del af vores gæster har svært ved at vurdere egne evner på cyklen i forbindelse med valg af workshops og sporvisninger. Det er vigtigt at ramme det rette niveau, hvis du vil være en endnu bedre mountainbiker.

Fundet i: Artikler

Mere end 250 mountainbikere tager til MTB-festival i Søhøjlandet

258 mountainbikere har indløst billet til Danmarks største mountainbikefestival, MTB Festival, der slår dørene op 4.-6. maj. Selvom det ikke længere er muligt at tilmelde sig, inviteres interesserede til at kigge forbi.

Fundet i: Artikler

Bliv undervist af MTB-sportens altmuligmand til MTB Festival

Frederik Leth er en af de yngre kræfter, som i år underviser på MTB Festival. Men alderen er ikke lig med manglende erfaring. Han er dedikeret og bruger næsten alt sin tid på MTB.

Fundet i: Artikler

Cykelklub bruger MTB Festival som træningslejr

Rødekro Cykel Club deltager for første gang til MTB Festival med 10-15 ryttere og instruktører. Det sociale og læringen er blandt forventningerne til årets festival.

Fundet i: Artikler

Sandra Dolcerocca: Jeg presser lidt, for at man skal overskride nogle grænser

Sandra Dolcerocca, som til dagligt bor og dyrker mountainbike i Frankrig, kommer tilbage til Danmark for at være instruktør på dette års MTB Festival. Her vil hun vise sine workshopdeltagere, at de lærer af at fejle i trygge rammer.

Fundet i: Artikler

Rutineret MTB-rytter: MTB Festival er for alle

Fede spor, gode faciliteter og det unikke fællesskab ved MTB Festival , tiltrækker MTB-entusiaster fra hele Danmark. Der er både plads til nybegyndere og garvede ryttere.

Fundet i: Artikler

Anne Gade er grebet af fællesskab og tekniktræning på MTB Festival

Anne Gade tager sammen med sine venner til MTB Festival for at få masser af motion på cyklen, lærerige workshops og fælles afslapning på pladsen.

Fundet i: Artikler
2/3