MTB Session 2021: Sjov, spændende og lærerig workshopdag i Søhøjlandet

Lørdag 25. september er der rig mulighed for MTB-hygge ved Knøsen imellem Silkeborg og Ry.

Elsker du MTB og er tiltrukket af fantastiske MTB-omgivelser i Søhøjlandet? Drømmer du om at blive bedre på mountainbiken? Vil du ha' fede oplevelser i skoven med kørekammeraterne, vennerne eller familien?

Hvad er MTB Session 2021?

MTB Session er opstået grundet aflysningen af MTB Festival. Vi hylder oplevelsen, glæden og legen ved mountainbike på tværs af niveau, erfaring, alder og geografi. Alle kan være med, og du behøver ikke at være medlem af en klub eller forening for at deltage.

Du kan komme alene og få nye MTB-bekendtskaber, eller du kan komme med dine venner, din klub eller din familie. Uanset hvad, vil vi gøre alt, vi kan for at give dig og dine et væld af fantastiske MTB-oplevelser, du sent vil glemme.

MTB Session 2021 er en spændende og sjov workshopdag med mountainbike, oplevelser og fællesskab. Alle kan være med – fra begynder til ekspert. Der er 18 workshops fordelt på kl. 9.30-11.30, kl. 13-15 og kl. 16-18. Alle workshops finder sted ved Knøsen, Knøsvej 5, 8680 Ry.

Du kan deltage i en, to eller tre workshops - det er helt op til dig. 

>> Få overblikket over workshops <<

Du skal deltage, fordi du:

  • elsker at køre mountainbike
  • vil undervises af landets bedste instruktører til fordelagtige priser
  • kører på nogle af de bedste spor i Danmark
  • får en fed, spændende og sjov oplevelse – med venner eller familie
  • ønsker at lære, hvordan du kører både bedre, sjovere og mere sikkert
  • har lyst til at dele din glæde for sporten med andre
  • elsker at opleve naturen fra cykelsadlen – og ikke nødvendigvis i fuld fart

>> Tilmeld dig her <<

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til dagen, er du velkommen til at kontakte Simon Qvortrup, konsulent med ansvar for cykling hos DGI Østjylland, på 20 35 43 62 eller simon.qvortrup@dgi.dk.

Hvis du har spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Annemette Lunden, koordinator med ansvar for cykling hos DGI Østjylland, på 79 40 43 17 eller annemette.lunden@dgi.dk.