Hvad er MTB Festival?

Drømmer du om at blive bedre på mountainbiken? Vil du ha' fede oplevelser i skoven med kørekammeraterne, vennerne eller familien? Så ta' med til Danmarks største MTB-festival.

MTB Festival er en weekend fyldt med spændende og sjove dage med mountainbike, oplevelser og fællesskab.

Du kan vælge mellem et væld af workshops, sporvisninger og andre MTB-aktiviteter til Danmarks største mountainbikefestival, der finder sted Søhøjlandet på kommunegrænsen mellem Silkeborg og Skanderborg.

Vi hylder oplevelsen, glæden og legen ved at køre på mountainbike på tværs af niveau, erfaring, alder og geografi til en oplevelse, hvor alle kan være med – fra begynder til ekspert – og du behøver ikke at være medlem af en klub eller forening for at deltage.

Du sammensætter selv dit program for festivalen på kryds og tværs af de forskellige workshops, sporvisninger og andre aktiviteter.

Du kan komme alene og få nye MTB-bekendtskaber, eller du kan komme med dine venner, din klub eller din familie. MTB Festival byder nemlig også på masser af sjove aktiviteter for børn og unge.

Uanset hvad, vil vi gøre alt, vi kan for at give dig og dine et væld af fantastiske MTB-oplevelser, du sent vil glemme.

Du skal deltage, fordi du:

  • elsker at køre mountainbike
  • vil undervises af landets bedste instruktører
  • kører på nogle af de bedste spor i Danmark
  • får en fed, spændende og sjov oplevelse  med venner, kørekammerater eller familie
  • ønsker at lære, hvordan du kører både bedre, sjovere og mere sikkert
  • har lyst til at dele din glæde for sporten med andre
  • elsker at opleve naturen fra cykelsadlen – og ikke nødvendigvis i fuld fart
  • er vild med røverhistorier, bålhygge og fællesskab

Med festivalen samler vi udøvere på tværs af geografi, alder og niveau, og hylder oplevelsen, glæden og legen med cyklen i Danmarks nok bedste MTB-terræn.

Vores korte historie

MTB Festival blev afholdt første gang 12.-14. maj 2017 med besøg af lidt over 150 engagerede mountainbikere. I 2018 voksede vi til dobbelt størrelse med knap 300 deltagere. I 2019 ramte vi næsten 500 deltagere, og ambitionen er naturligvis, at vi skal være endnu flere. Næste udgave finder sted 8.-10. maj 2020.