Hvem står bag festivalen?

Bag MTB Festival står to lokale organisationer, DGI Østjylland og FDF Sletten, der på hver sin måde bidrager til at gøre danskerne mere aktive med opleveler under åben himmel.

Det er DGI Østjylland og FDF Sletten, der står bag MTB Festival. Idéen om at lave Danmarks største MTB-festival er født og kontinuerligt udviklet i et tæt samarbejde mellem disse to organisationer.

DGI Østjylland og FDF Sletten deler projektledelsen og har det overordnede ansvar for festivalen, men med i samarbejdet er også de lokale mountainbikeklubber, Gl. Rye MTB og Mountainbike Klub Silkeborg.

MTB Festival er en aktivitet i forbindelse med et større partnerskab i Søhøjlandet bestående af en række forskellige aktører.

Målet med partnerskabet er at skabe MTB-oplevelser i særklasse og i respekt for naturen i tæt samarbejde med lodsejere, interessenter og andre brugere af skoven.

Udgangspunktet er, at mountainbike er for alle  forbundet med udfordringer, naturoplevelser, sundhed og livsglæde.

Vidste du, at halvdelen af overskuddet kommer tilbage til Søhøjlandet?

Partnerskabet bag MTB Festival Søhøjlandet og en lang række andre lokale aktører arbejder kontinuerligt på at udvikle og skabe rammerne for MTB-oplevelser i Søhøjlandet.

Derfor fordeles et eventuelt overskud på festivalen på følgende vis:

  • 50 procent går til udvikling og vedligehold af MTB-faciliteter i Søhøjlandet
  • 50 procent til videreudvikling af MTB Festival Søhøjlandet

Ved at deltage i MTB Festival Søhøjlandet, er du altså også indirekte med til at støtte udviklingen af området, hvis vi skaber overskud.

En stor tak til vores samarbejdspartnere

Uden vores samarbejdspartnere var der mange ting, der ikke kunne lade sig gøre. Faktisk ville der ikke være nogen festival uden dem.

Derfor skal der lyde en kæmpe stor tak med masser af god trailkarma til de virksomheder og organisationer, der støtter MTB Festival Søhøjlandet.

Vil vil også være med: Bliv samarbejdspartner på MTB Festival

Hos MTB Festival betragter partnerskaber som en oplagt mulighed for at udbrede og styrke betydningsfulde værdier i fællesskab. Derfor er vi altid interesserede i dialog med potentielle partnere.

Kunne et partnerskab med MTB Festival være noget for dig og din virksomhed, forening eller organisation, så ta' kontakt til os. Vi vil meget gerne høre fra dig.