Hvad skal jeg leve af?

Uden mad og drikke dur helten som bekendt ikke – heller ikke mountainbikere! Men hvad er dine muligheder, når du sidder midt i Søhøjlandet? De er såmænd ikke så tossede!

Du har to muligheder, når du deltager i MTB Festival Søhøjlandet; enten tilkøber du hovedmåltider eller også medbringer du selv mad.

Hovedmåltider

Når du køber mad får du:

  • Aftensmad fredag
  • Hovedmåltider lørdag = Morgenmad, frokost og aftensmad
  • Hovedmåltider søndag = Morgenmad og frokost
  • Kaffe og the ad libitum
  • Vand fra hanen ad libitum

Aftensmad – Fredag

Chilli con carne med creme fraiche og frisk salsa fra Gullashkanonen.

Morgenmad – Lørdag + søndag

Morgenmad med økomælk, A38, smøreost, skæreost, franskbrød, rugbrød, 2 slags juice, kaffe, the, cornflakes, rosiner, havregryn, 3 slags marmelade, pålægschokolade og 1 stykke frugt.

Frokost  Lørdag

Gullasch Austrian style med creme fraiche og persille fra Gullashkanonen.

Aftensmad – Lørdag

Grillmenu fra Kælderslagteren med flødekartofler, kartoffelsalat, grøn salat, dressing, 1 kotelet, 1 kyllingespyd og 1 flutes.

Frokost – Søndag

Morfars boller i karry fra Gullashkanonen.

Medbring din egen mad og drikke

Du er velkommen til selv at medbringe mad, som kan tilberedes under åben himmel i vores udekøkken. Du skal imidlertid huske at medbringe trangia eller gasblus til at tilberede maden på.

Der er mulighed for opbevaring af din medbragte mad i køleskab, men derfor kan det stadig være en god idé at medbringe en køletaske.

Salg af mad og drikke

I informationen sælger vi et mindre udvalg af snacks, energibar, sodavand, øl m.m., men har du brug for yderligere indkøbsmuligheder, henviser vi til Dagli' Brugsen i Gl. Rye cirka seks kilometer væk eller supermarkederne i Ry eller Silkeborg.