Hvad sker der i campen?

Der er masser af sjove og spændende aktiviteter i campen. Ta' en tur rundt i hjertet af festivalen og stimuler dine sanser.

Sådan finder du vej til campen

MTB Festival afholdes med udgangspunkt hos Det ny Sletten, Bøgedalsvej 16, 8680 Ry.

Vi gør opmærksom på, at mange GPS'er ikke kan vise vej til bygningerne i området – heller ikke selvom du godt kan taste adressen på din GPS.

Vi anbefaler derfor, at du følger nedenstående:

 1. Følg GPS’en til Bøgedalsvej 5 (en af vores naboer)
 2. Herfra fortsættes ligeud af asfaltvejen
 3. Fortsæt ligeud indtil asfalten stopper
 4. Når asfalten stopper, kører du ind på grusvejen
 5. Kort tid efter kommer du til et Y-kryds
 6. Her starter vores skiltning, som leder dig det sidste stykke

EXPO

I vores EXPO har du mulighed for at teste et stort udvalg mountainbikes og forskelligt MTB-udstyr.

Vi får besøg af lokale cykelhandlere og nogle af landets mest innovative forhandlere og leverandører. Faktisk er der på intet tidspunkt i løbet af året samlet så meget MTB-grej på ét sted i hele Danmark.

Men pas på – det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse!

DGI Fun Park

I DGI Fun Park kan du dagen igennem opleve cykelaktiviteter i alle former og sværhedsgrader. Alle aktiviteter er designet og tilrettelagt med fokus på, at alle skal kunne udfordres og opnå succes.

Du kan blandt andet prøve:

 • Pumptrack
  • Ta' en tur på vores specialbyggede bane, hvor du blandt andet lader din kropsvægt føre dig rundt på cyklen, uden at bruge pedalerne. Du har mulighed for at lave hop, køre på pukler og mærke centrifugalkraften i de skarpe kurver.
 • Northshore og skillsbane
  • Prøv vores specialbyggede forhindringsbane for børn og barnlige sjæle med blandt andet vippe og flyvehop. Vis dine evner på den tohjulede!
 • Tidstagningsspor
  • Få sved på panden og test dig selv i kampen mod uret.

Familie-MTB

Hver formiddag er der Familie-MTB, hvor forældre og børn kan boltre sig sammen, mens der om eftermiddagen er mulighed for at prøve aktiviteter som klatring, kano, græskælke m.m., når vi laver sjove friluftsaktiviteter kun for børn.

Afterbike Lounge

Slut dagen af i godt selskab i vores lounge med musik og bålhygge. Nyd en kold øl eller en sodavand, mens I vender dagens oplevelser i skoven.

Vildmarksbade

Vil du gøre noget godt for dig selv efter en lang dag på cyklen? Så snup en tur i en af vores to brændefyrede vildmarksbade. Det er ren afslapning!