Hvor skal jeg sove?

Under festivalen er der mulighed for overnatning på tre forskellige måder. Vi skal nok sørge for at indlogere dig, som du ønsker, hvis du lover at lukke øjnene og vågne frisk og udhvilet.

Overnatning i eget telt eller campingvogn

Overnat i vores hyggelige camp og få naturen helt tæt på. Stå op med de andre deltagere til fuglesang, bålrøg og søudsigt. Campen ligger kun et stenkast fra festivalpladsen, forplejning og søen.

Hvis I besøger os som familie med børn, har vi et særligt område velegnet til jer i forbindelse med campen, så I er helt sikre på, at den gode stemning ikke smitter af på jeres nattesøvn (ikke fordi vi har haft store problemer med den slags).

Vi gør opmærksom på, at vi ikke leverer strøm til campingvogne.

Overnatning i 4-personersværelser på festivalpladsen

Hvis I er en lille gruppe på maks. fire personer af sted sammen, har I mulighed for at tilkøbe overnatning i et 4-personersværelse i en af vores fire spejderhytter. Her råder vi over 14 stk. 4-personersværelser og kan i alt huse 56 gæster.

Alle værelser har håndvask, og hvert af de fire hytter har toilet og bad. 

Bemærk, at kun én person fra værelset skal tilkøbe overnatning i 4-personersværelse. Værelsets resterende gæster har adgang med en weekendbillet og indlogerer sig bare. I står selv for at afregne det økonomiske, hvis værelsesudgiften skal deles mellem jer.

Overnatning i 8-personers hytter på festivalpladsen

Hvis I er en større gruppe på maks. otte personer af sted sammen, har I mulighed for at tilkøbe overnatning i en af Bøgebjerg Hytterne. Der er i alt fire hytter. Hytterne er enkelt, rustikt og funktionelt indrettet med otte sovepladser i hver få hundrede meter fra festivalpladsen.

De fire solfangere på hver hytte leverer varmt vand til opvask og brusebad. Madlavning kan foregå på brændekomfur, der samtidig varmer hytten op. Køleskab findes i hver hytte.

Bemærk, at kun én person fra hytten skal tilkøbe overnatning i 8-personershytte. Hyttens resterende gæster har adgang med en weekendbillet og indlogerer sig bare. I står selv for at afregne det økonomiske, hvis udgifterne til hytten skal deles mellem jer.

Overnatning på hotel eller vandrehjem

Er campinglivet eller fællesovernatning ikke noget for dig, så har du også mulighed for at overnatte på hotel eller vandrehjem.

Vi samarbejder med flere forskellige hoteller og vandrehjem i Søhøjlandet i radius af 10 km fra festivalpladsen.

Book din overnatning hos:

Sov i din egen seng

Hvis du bor tæt nok på festivalpladsen i Søhøjlandet til at kunne komme frem og tilbage, er det naturligvis også helt fint at sove hjemme i din egen seng.

Vi garanterer dog ikke, at omgivelserne i dit soveværelse er helt ligeså idylliske som omgivelserne på festivalpladsen, og så har vi ærlig talt også et ret fedt fællesskab om aftenen i campen, hvis vi selv skal sige det, men valget er dit.