Mad og drikke

Uden mad og drikke duer helten som bekendt ikke – heller ikke mountainbikere! Men hvad er dine muligheder, når du sidder midt i Søhøjlandet?

Du har to muligheder, når du deltager i MTB Festival Søhøjlandet; enten tilkøber du hovedmåltider eller også medbringer du selv mad.

Hovedmåltider

Når du køber mad får du:

  • Aftensmad fredag
  • Hovedmåltider lørdag = Morgenmad, frokost og aftensmad
  • Hovedmåltider søndag = Morgenmad og frokost
  • Kaffe og the ad libitum
  • Vand fra hanen ad libitum

Aftensmad – Fredag

Chilli con carne med creme fraiche og frisk salsa fra Gullashkanonen.

Morgenmad – Lørdag + søndag

Morgenmad med økomælk, A38, smøreost, skæreost, franskbrød, rugbrød, 2 slags juice, kaffe, the, cornflakes, rosiner, havregryn, 3 slags marmelade, pålægschokolade og 1 stykke frugt.

Frokost  Lørdag

Gullasch Austrian style med creme fraiche og persille fra Gullashkanonen.

Aftensmad – Lørdag

Grillmenu fra Kælderslagteren med flødekartofler, kartoffelsalat, grøn salat, dressing, 1 kotelet, 1 kyllingespyd og 1 flutes.

Frokost – Søndag

Morfars boller i karry fra Gullashkanonen.

Pris

  • Partout: 300 kr. pr. voksen / 150 kr. pr. barn
  • Lørdag: 200 kr. pr. voksen / 100 kr. pr. barn
  • Søndag: 100 kr. pr. voksen / 50 kr. pr. barn

Du tilkøber først hovedmåltider via det link, der bliver fremsendt på mail, når du har tilmeldt dig festivalen.

Medbring din egen mad og drikke

Du er velkommen til selv at medbringe mad, som kan tilberedes under åben himmel i vores udekøkken. Du skal imidlertid huske at medbringe trangia eller gasblus til at tilberede maden på.

Der er mulighed for opbevaring af din medbragte mad i køleskab, men derfor kan det stadig være en god idé at medbringe en køletaske.

Salg af mad og drikke

I informationen sælger vi et mindre udvalg af snacks, energibar, sodavand, øl m.m., men har du brug for yderligere indkøbsmuligheder, henviser vi til Dagli' Brugsen i Gl. Rye cirka seks kilometer væk eller supermarkederne i Ry eller Silkeborg.