Hvor skal vi sove i nat?

Friluftscenter FDF Sletten mellem Ry og Silkeborg danner rammen om MTB Festival Søhøjlandet. Under festivalen er der mulighed for overnatning på tre forskellige måder.

Overnatning i eget telt eller campingvogn

Overnat i vores hyggelige camp og få naturen helt tæt på. Stå op med de andre deltagere til fuglesang, bålrøg og søudsigt. Campen ligger kun et stenkast fra festivalpladsen, forplejning etc.

Hvis I besøger os som familie med børn, har vi et særligt område velegnet til jer i forbindelse med campen.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke leverer strøm til campingvogne.

Overnatning i 4-personersværelser på festivalpladsen

Hvis I er en lille gruppe på maks. fire personer afsted sammen, har I mulighed for at tilkøbe overnatning i et 4-personersværelse i en af vores fire spejderhytter. Her råder vi over 14 stk. 4-personersværelser og kan i alt huse 56 gæster.

Alle værelser har håndvask, og hvert af de fire hytter har toilet og bad. 

Bemærk, at kun én person fra værelset skal tilkøbe overnatning i 4-personersværelse. Værelsets resterende gæster har adgang med en standard partoutbillet og indlogerer sig bare. I står selv for at afregne det økonomiske, hvis værelsesudgiften skal deles mellem jer.

Overnatning i 8-personers hytter når festivalpladsen

Hvis I er en større grupper på maks. otte personer afsted sammen, har I mulighed for at tilkøbe overnatning i en af Bøgebjerg Hytterne. Der er i alt fire hytter. Hytterne er enkelt, rustikt og funktionelt indrettet med otte sovepladser i hver få hundrede meter fra festivalpladsen.

De fire solfangere på hver hytte leverer varmt vand til opvask og brusebad. Madlavning kan foregå på brændekomfur, der samtidig varmer hytten op. Køleskab findes i hver hytte. 

Bemærk, at kun én person fra hytten skal tilkøbe overnatning i 8-personershytte. Hyttens resterende gæster har adgang med en standard partoutbillet og indlogerer sig bare. I står selv for at afregne det økonomiske, hvis udgifterne til hytten skal deles mellem jer.

Overnatning på hotel eller vandrehjem

Er campinglivet eller fællesovernatning ikke noget for dig, så har du også mulighed for at overnatte på hotel eller vandre hjem.

Vi samarbejder med flere forskellige hoteller og vandrehjem i Søhøjlandet i radius af 10 km fra festivalpladsen.

Book din overnatning hos:

Sov i din egen seng

Hvis du bor tæt nok på festivalpladsen i Søhøjlandet til at kunne komme frem og tilbage begge dage, er det naturligvis også helt fint at sove hjemme i din egen seng.

Vi garanterer dog ikke, at omgivelserne i dit soveværelse er helt ligeså idylliske som omgivelserne på festivalpladsen, og så har vi ærlig talt også et ret fedt fællesskab om aftenen i campen. Valget er dit.