Program: Lørdag

Her finder du en oversigt over alle workshops lørdag på MTB Festival 2020.

Vi har inddelt vores aktiviteter efter niveau for at hjælpe dig på vej.

Nummeret i parentes ud for hvert tidspunkt i aktiviteterne herunder, fx (#1), angiver det nummer, som aktiviteten har i tilmeldingen. Det er en god idé at notere det, før du starter tilmeldingen, eller have to browservinduer åbne, mens du tilmelder dig.

Alle = Du kan være med uanset, om du lige er begyndt at køre mountainbike eller har kørt flere kilometer, end du har spist grønne ærter!

Grøn = Du er enten helt ny på mountainbiken eller har kørt i kortere tid i skoven. Du kører primært på grusveje og begiver dig sjældent ind på decideret singletrack.

Blå = Du har basiskendskab til mountainbikesporten og kører i skoven med skiftende frekvens. Du kører primært de blå spor, og både udfordringer og oplevelser her matcher dine køreegenskaber. Du har ikke haft særligt fokus på tekniktræning.

Rød = Du kører regelmæssigt i skoven, primært singletrack, og udfordrer gerne dig selv inden for mere tekniske elementer. Du har basiskendskab til MTB-teknik og har styr på grundpositionen. Du føler dig komfortabel på langt de fleste spor.

Sort = Du har nørdet MTB-teknik og kaster dig jævnligt ud i svære udfordringer, som du oftest har succes med. Du har styr på grundposition, preskontrol og sving, og forventer at blive rykket midt over af vores instruktører!

Instruktør = Du er instruktør i en mountainbikeklub eller har planer om at skulle være det. Du har formentlig et personligt niveau i enten den røde eller sorte kategori.

Børn og familier = I ønsker at lære at køre mountainbike sammen i et sjovt, hyggeligt, spændende og udfordrende miljø med børnenes udvikling og legen i centrum. Vær opmærksom på, at der er forskellige krav til, hvorvidt forældre skal deltage sammen med børnene, eller om børnene kan deltage alene, alt efter hvilke aktiviteter I tilmelder jer.

Fik vi nævnt, at vi har rekrutteret vores instruktører på øverste hylde? Du vil med andre ord møde nogle af landets førende undervisere inden for deres felt og blive inspireret, når du møder dem på en workshop, en sporvisning, til et foredrag eller til en snak rundt om bålet.

Sammensæt dit eget personlige program, sæt dig godt til rette i sadlen og nyd oplevelsen!