Program: Lørdag

Her finder du en oversigt over alle workshops lørdag på MTB Festival Søhøjlandet 2019.

Programmet for MTB Festival Søhøjlandet kommer til vinter

Du har tilmeldt dig MTB Festival Søhøjlandet 2019, eller er på nippet til at gøre det, og ønsker nu et overblik over alle de forskellige aktiviteter, du kan vælge mellem.

Du må dog vente lidt endnu. Programmet er først klar til vinter, men du kan godt glæde dig. Vi har virkelig lagt i kakkelovnen!

Bemærk, at vi har inddelt teknik-workshops og sporvisninger efter niveau for at hjælpe dig på vej.

Nummeret i parentes ud for hvert tidspunkt i aktiviteterne herunder, fx (#1), angiver det nummer, som aktiviteten har i tilmeldingen. Det er en god idé at notere det, før du starter tilmeldingen eller have to browservinduer åbne.

Grøn = Du er enten helt ny på mountainbiken eller har kørt i kortere tid i skoven. Du kører primært på grusveje og begiver dig sjældent ind på decideret singletrack.

Blå = Du har basiskendskab til mountainbikesporten og kører i skoven med skiftende frekvens. Du kører primært de blå spor, og både udfordringer og oplevelser her matcher dine køreegenskaber. Du har ikke haft særligt fokus på tekniktræning.

Rød = Du kører regelmæssigt i skoven, primært singletrack, og udfordrer gerne dig selv inden for mere tekniske elementer. Du har basiskendskab til MTB-teknik og har styr på grundpositionen. Du føler dig komfortabel på langt de fleste spor.

Sort = Du har nørdet MTB-teknik og kaster dig jævnligt ud i svære udfordringer, som du oftest har succes med. Du har styr på grundposition, preskontrol og sving, og forventer at blive rykket midt over af vores instruktører!

Alle = Du kan være med uanset, om du lige er begyndt at køre mountainbike eller har kørt flere kilometer, end du har spist grønne ærter!

Instruktør = Du er instruktør i en mountainbikeklub eller har planer om at skulle være det. Du har formentlig et personligt niveau i enten den røde eller sorte kategori.

Børn og familier = I ønsker at lære at køre mountainbike sammen i et sjovt, hyggeligt, spændende og udfordrende miljø med børnenes udvikling og legen i centrum. Aktiviteterne vil også instruere forældrene i det omfang, at det er muligt.

Vær opmærksomhed på, at der er forskellige krav til, hvorvidt forældre skal deltage sammen med børnene, eller om børnene kan deltage alene, alt efter hvilke aktiviteter I tilmelder jer.

Vigtig information i forhold til valg af teknik-workshops

  • Du kan maks. vælge én teknik-workshop pr. dag. Du kan herefter frit vælge mellem de øvrige workshops, sporsvisninger og foredrag.
  • Der er mulighed for, at du får en anden instruktør end den, der står angivet i programmet, da vi henter ekstra instruktører ind efterhånden, som workshopsne bliver fyldt. Det gør imidlertid ingen forskel for dig, da vi benytter landets bedste instruktører.