Overblik: Hvad skal jeg vælge?

Denne side giver dig et overblik over alle workshops, sporvisninger og børn- og familieaktiviteter på MTB Festival 2020.

Vi har inddelt vores aktiviteter efter niveau for at hjælpe dig på vej.

Nummeret i parentes ud for hvert tidspunkt i aktiviteterne herunder, fx (#1), angiver det nummer, som aktiviteten har i tilmeldingen. Det er en god idé at notere det, før du starter tilmeldingen, eller have to browservinduer åbne, mens du tilmelder dig.

Alle = Du kan være med uanset, om du lige er begyndt at køre mountainbike eller har kørt flere kilometer, end du har spist grønne ærter!

Grøn = Du er enten helt ny på mountainbiken eller har kørt i kortere tid i skoven. Du kører primært på grusveje og begiver dig sjældent ind på decideret singletrack.

Blå = Du har basiskendskab til mountainbikesporten og kører i skoven med skiftende frekvens. Du kører primært de blå spor, og både udfordringer og oplevelser her matcher dine køreegenskaber. Du har ikke haft særligt fokus på tekniktræning.

Rød = Du kører regelmæssigt i skoven, primært singletrack, og udfordrer gerne dig selv inden for mere tekniske elementer. Du har basiskendskab til MTB-teknik og har styr på grundpositionen. Du føler dig komfortabel på langt de fleste spor.

Sort = Du har nørdet MTB-teknik og kaster dig jævnligt ud i svære udfordringer, som du oftest har succes med. Du har styr på grundposition, preskontrol og sving, og forventer at blive rykket midt over af vores instruktører!

Instruktør = Du er instruktør i en mountainbikeklub eller har planer om at skulle være det. Du har formentlig et personligt niveau i enten den røde eller sorte kategori.

Børn og familier = I ønsker at lære at køre mountainbike sammen i et sjovt, hyggeligt, spændende og udfordrende miljø med børnenes udvikling og legen i centrum. Vær opmærksom på, at der er forskellige krav til, hvorvidt forældre skal deltage sammen med børnene, eller om børnene kan deltage alene, alt efter hvilke aktiviteter I tilmelder jer.