DGI Partner & Event

DGI Partner & Event er landsorganisationens projekt- og udviklingsafdeling i det kommercielle arbejde med kommercielle partnerskaber og events.

Vores bidrag til realisering af DGI’s vision går gennem strategiske projekter, partnerskaber, eventaktiviteter, nytænkning og inspiration.

Vi har 3 primære indsatsområder

  • Partnerskaber med kommercielle partnere. Et kommercielt partnerskab med DGI handler om at være partnere. Vi arbejder i fællesskab på at nå de kommercielle planer og mål, vi i fællesskab definerer for samarbejdet – herunder indgåelse af såvel sponsor- som produktsponsoraftaler.
  • Eventaktiviteter/udvikling af events så de giver værdi for deltagere, kommercielle partnere og DGI. Dette sker ved at have et højt niveau på kvalitet og indhold, der matcher forventningerne.
  • Lokale medlemsforeninger via rådgivning, inspiration og udvikling i, hvordan lokale medlemsforeninger bedst arbejder med kommercielle partnerskaber og events, så de er relevante for samarbejdspartnere og har forståelse for, hvad der skaber kommerciel værdi i et samarbejde.

Det er vores mål at udfordre, udvikle og styrke vores samarbejdspartnere og DGI via ny indsigt, best practice og inspiration i arbejdet med kommercielle partnerskaber og events.

DGI Verdensholdet

Du er altid velkommen til at kontakte DGI Verdensholdets administration og udvalg.

Har du spørgsmål til DGI Verdensholdet, vil du gerne støtte os som sponsor eller noget helt andet? Så tag endelig fat i os.