Få virtuel reality-motion med HappyMoves

Bliv lokal mester i lyssværdsfægtning i en stor virtual reality-konkurrence, når der er HappyMoves i Aalborg, Aarhus, Holstebro, Odense, København og Randers.

Virtual reality og andre sjove aktiviteter er en del af HappyMoves.

Drømmer du om at blive lokal mester i fægtning med lyssværd? Så er det nu, du skal slå til.

I år kan unge i seks danske byer nemlig få glæde af gratis træning med dygtige instruktører, når HappyMoves kommer til byen. Og virtual reality er en del af aktiviteterne.

Virtual reality motion med lyssværd

Virtual reality er en teknologi, hvor du gennem særlige briller oplever et computersimuleret univers. F.eks. en fægtekamp med lyssværd.

Det hele minder om en blanding af Star Wars og computerspillet Guitar Hero.

HappyMoves-agenter står bag aktiviteterne

HappyMoves-aktiviteterne varierer fra uge til uge og fra by til by, men det kan bl.a. være urban training, street soccer og street basket. Det frivillige unge fra lokalmiljøet, der står bag aktiviteterne og er ’HappyMoves-agenter’

”Målet med HappyMoves er selvfølgelig at få flere unge til at dyrke motion, men det vigtigste er egentlig, at deltagerne har det sjovt og finder et socialt fællesskab. Så jeg glæder mig meget til at se de unge have det sjovt med aktiviteter, der giver mening for dem og passer til deres hverdag,” siger Mikkel Borre, der er HappyMoves-agent i Randers.

Læs mere om HappyMoves i Randers på www.facebook.com/happymovesranders.

Unge får motion og et uforpligtende break 

HappyMoves har siden starten i 2014 vist sig at være et populært initiativ, hvor flere tusinde unge har udfordret sig selv og hinanden med sjove og anderledes aktiviteter.

De unge vil gerne have et uforpligtende break, forklarer Minna Væver, der er projektleder for HappyMoves i DGI. 

"Unge har ofte et fyldt skema, hvor skole, lektier og arbejde fylder rigtig meget. Med HappyMoves tilbyder vi et break, hvor de unge kan slippe alle forpligtelserne, have det sjovt og få bevæget sig på det niveau, de hver især kan overskue den pågældende dag. En dag er det måske et brætspil og en anden dag skumtennis. Vi håber, at deltagerne går derfra med et smil på læben og lidt mere energi til ugens mange forpligtelser," siger Minna Væver. 

HappyMoves er udviklet af DGI og læskedrikproducenten Coca-Cola med det formål at skabe fællesskab omkring idræt og aktivitet. HappyMoves er primært målrettet 16-21 årige, men de 21-29 årige er også mere end velkomne.

Kom og vær med

Du kan opleve HappyMoves følgende steder i 2018:

  • Aalborg, Havnefronten, Strandvejen 2, torsdage kl. 17.00-19.00
  • Aarhus, Havnefronten, Hack Kampmanns Plads 2, onsdage kl. 16.00-18.00
  • Holstebro, Slagteriet, Struervej 32, onsdage 15.30-17.30
  • Odense, Storms Pakhus, Seebladsgade 21, onsdage kl. 16.00-18.00
  • Randers, Jens Otto Kraghs Plads, torsdage kl. 16.30-18.30
  • København, Havebadet, Islands Brygge 14, onsdage kl. 17.00-19.00