Se video: Årets trænerteam 2016 hyldet til årsmødet

Årets trænerteam fik hæder på DGI’s årsmøde i Aalborg. Trænerne modtog blomster og ros fra DGI, før de selv fik ordet og sagde tak.

”Det er vigtigt at huske, hvorfor man egentlig bliver frivillig fra start af. Det er glæden ved idrætten, der driver alle frivillige i DGI,” siger den ene del af Årets trænerteam 2016, Søren Munk.

Modtagerne af prisen Årets trænerteam 2016, Niels ”Pelle” Christiansen og Søren Munk fra Løgstør Sportsskytteklub, bliver hyldet på DGI’s årsmøde i dag i Aalborg.

Med stående klapsalver fra hele salen tager de to skytter imod både buketter og rosende ord fra den indstilling, de blev kåret ud fra, men også fra Hanne Lene Haugaard, medlem af DGI’s hovedbestyrelse og del af udvælgelseskomitéen til Årets trænerteam 2016.

Hun lægger vægt på, at Niels ”Pelle” Christiansen og Søren Munk på deres helt egen måde tager imod både gamle og nye skytter, og at de favner alle børn på den måde, de har behov for.

De to skytter får også ordet, hvor Søren Munk taler på vegne af dem begge. Han nævner blandt andet, at det var en stor overraskelse for de to skyttetrænere, at de har fået prisen.