Limfjordsturneringen 2021

Hvornår
3. maj kl. 08:00 - 30. aug 2021 kl. 08:00
Hvor
Flere steder Nordjylland, 9000 Aalborg, Danmark
Hvem
Udøvere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 01 73 5000

Turnering for 4-mandshold – petanqueturnering for alle I

Limfjordsturneringen har man uanset niveau mulighed for at komme ud og møde spillere fra andre klubber. Der er fokus på både konkurrencen og på det sociale. Et hold i Limfjordsturneringen består minimum af 4 spillere plus eventuelle reserver. Der spilles normalt turnering en gang om ugen på hverdage – eftermiddagsrækken om eftermiddagen spilstart 14.00 og for de øvrige rækker om aftenen med spilstart 18.30.

Turneringen er delt i 3 rækker, så alle kan være med uanset niveau. Målet med opdelingen er, at gøre kampene så lige som muligt. A-rækken har de stærkeste hold, mens nye hold starter i C-rækken.

Der dannes inden turneringsstart puljer, hvor man i løbet af sæsonen spiller 2 gange mod de øvrige hold i puljen. På en turneringsaften møder man et at holdene fra puljen, der spilles 3 kampe, hvor det via lodtrækning afgøres, hvem man får som makker og modstander i de enkelte kampe. Lodtrækning foregår, når begge hold er repræsenteret. Når kampene er slut, står hjemmeklubben for et traktement, typisk kaffe og brød. Her hygger man sig sammen og taler om spillet.

Læs flere detaljer om turneringen ved at klikke på indbydelsen...

Indbydelse - klik her

CORONA.forbehold - klik her

Velkomstfolder - kommer senere

Regler for turneringen - kommer senere 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer