Limfjordsturneriengen 2022

Hvornår
25. apr kl. 08:00 - 14. aug 2022 kl. 22:00
Hvor
Flere steder Nordjylland, 9000 Aalborg, Danmark
Hvem
Udøvere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 01 73 5000

Turnering for 4-mandshold – petanqueturnering for alle

I Limfjordsturneringen har man uanset niveau mulighed for at komme ud og møde spillere fra andre klubber. Der er fokus på både konkurrencen, spillet og på det sociale. Et hold i Limfjordsturneringen består minimum af 4 spillere plus eventuelle reserver. Der spilles normalt turnering en gang om ugen på hverdage – eftermiddagsrækken om eftermiddagen spilstart kl. 13.00 eller 14.00 efter eget valg og for de øvrige rækker om aftenen med spilstart 18.30. Tidspunkt 13 eller 14 oplyses ved tilmeldingen. 
Turneringen er delt i 3 rækker, så alle kan være med uanset niveau. Målet med opdelingen er at gøre kampene så lige som muligt. A-rækken har de stærkeste hold, mens nye hold starter i C-rækken. 
Der dannes inden turneringsstart puljer, hvor man i løbet af sæsonen spiller 2 gange mod de øvrige hold i puljen. På en turneringsaften møder man et af holdene fra puljen, der spilles 3 kampe, hvor det via lodtrækning afgøres, hvem man får som makker og modstander i de enkelte kampe. Lodtrækning foregår, når begge hold er repræsenteret. Når kampene er slut, står hjemmeklubben for et traktement, typisk kaffe og brød. Her hygger man sig sammen og taler om spillet. Der spillers efter DGI regler, med fokus på fair play.

Klik på indbydelsen og læs mere om Limfjordsturneringen. 

Link til spilleplan - klik her

Holdkort - pdf eller word (klik på een af dem)

Indbydelse - klik her

CORONA.forbehold - kommer hvis det bilver aktuelt

Velkomstfolder - klik her

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer