Limfjordsturneringen 2023

Hvornår
24. apr kl. 08:00 - 13. aug 2023 kl. 21:00
Hvor
Flere steder Nordjylland, 9000 Aalborg, Danmark
Hvem
Udøvere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2023 01 73 5000

Turnering for 4-mandshold – petanqueturnering for alle

I Limfjordsturneringen har man uanset niveau mulighed for at komme ud og møde spillere fra andre klubber. Der er fokus på både konkurrencen, spillet og på det sociale. Et hold i Limfjordsturneringen består minimum af 4 spillere plus eventuelle reserver. Der spilles normalt turnering en gang om ugen på hverdage – eftermiddagsrækken med spilstart kl. 13.00 eller 14.00 efter eget valg. Tidspunkt 13.00 eller 14.00 oplyses ved tilmeldingen. For aftenrækken er spilstart 18.30. Ønskes ændret tidspunkt, så aftales det med holdene efterfølgende. Der kan ikke ønskes andet tidspunkt ved tilmelding.

Ved uændret deltagerantal i forhold til 2022 vil antallet af rækker i aftensturneringen blive ændret fra 3 rækker til 2 rækker (A og B) – dette især for at sikre kortere kørselsafstand. Bliver vi hold nok til minimum en pulje med vil aftensturneringen fortsætte i 3 rækker.

Målet med opdeling i flere rækker er at gøre kampene så lige som muligt, så alle kan være med uanset niveau. A-rækken har de stærkeste hold, mens nye hold starter i B/C-rækken. Eftermiddagsrækken er ikke delt i niveauer.

Der dannes inden turneringsstart puljer, hvor man i løbet af sæsonen spiller 2 gange mod de øvrige hold i puljen. På en turneringsaften møder man et af holdene fra puljen, der spilles 3 kampe, hvor det via lodtrækning afgøres, hvem man får som makker og modstander i de enkelte kampe. Lodtrækning foregår, når begge hold er repræsenteret. Når kampene er slut, står hjemmeklubben for et traktement, typisk kaffe og brød. Her hygger man sig sammen og taler om spillet. Der spillers efter DGI regler, med fokus på fairplay.

Klik på indbydelsen og læs mere om Limfjordsturneringen. 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer