Vær med, når de danske petanqueklubber holder Petanquesportens Dag

Dansk Petanque Forbund og DGI Petanque inviterer alle klubber til at være en del af Petanquesportens Dag lørdag den 20. maj 2023.

Petanquesportens Dag er et landsdækkende event, hvor petanqueklubber i hele landet viser klubben og petanquesporten frem på bedste vis. Nogle byder på pølser og brød, andre på fællessang og sjove lege – og nogle spiller op til "nåleprøve" eller en ægte "dyst" på gruset. 

Online informationsmøde

I år har vi udvidet konceptet, så vi kan understøtte klubberne endnu bedre. Deltag i et onlinemøde mandag den 6. februar kl. 17.00 til 18.00 og hør mere om Petanquesportens Dag, samt få inspiration og fif til, hvordan i bedst markedsfører jeres arrangement i lokalområdet.

Tilmeld jer onlinemødet.

Sidste tilmelding til onlinemødet er søndag den 5. februar.

De klubber som tilmelder sig Petanquesportens Dag får mulighed for at deltage i et gratis onlinemøde om ’Den gode velkomst’, så I kan få inspiration til, hvordan I bedst tager imod nye i klubben. Derudover får I fif til, hvordan I får de fremmødte på Petanquesportens Dag til at komme igen.

Vi håber, I vil være med til at vise sporten frem for alle de danskere, der endnu ikke har mærket glæden ved petanque. Tilmeld jer Petanquesportens Dag

Gratis markedsføringsmateriale

Igen i år sender vi fysisk markedsføringsmateriale til de tilmeldte klubber i form af flyer og plakat. Hvis I ønsker dette markedsføringsmateriale, skal I senest tilmelde jer Petanquesportens Dag søndag den 16. april.

Tjek også BDFL-Petanques hjemmesiden ud. Her kan i læse mere om Petanquesportens Dag og få hjælp via markedsføringsmaterialer samt inspiration til jeres åbent hus-arrangement.