Stor opbakning til petanqueferielejre i Slesvig

DGI Petanque havde inviteret til ferielejr på Christianslyst ved Slesvig fra den 16. - 19. juli. I alt takkede 88 ja til invitationen, hvilket betød at ferielejren måtte udvides med endnu en lejr, som blev afviklet i dagene fra den 19. - 22. juli.

Sommer, sol, socialt samvær, swimmingpool, spil og selvfølgelig masser af petanque dannede rammen om de to ferielejre. Første dag på lejrene bød på ”ryste-sammen” petanqueturnering i double i løbet af dagen, og om aftenen var der nåleprøve for dem, der var interesserede i det.

På anden dagen var der udflugt til en lokal klub, hvor der blev spillet en tripleturnering over 3 runder mod lokale spillere. Eftermiddagen stod på afkøling i poolen, og aftenen bød på flere nåleprøver.

På tredjedagen blev der spillet sekstet, og der blev spillet en masse spændende og jævnbyrdige kampe, inden vinderne kunne kåres. Til afslutningshygge om aftenen fik vinderne fra seksteten deres præmier, og der blev hygget med snak, sang og forskellige spil.

Efter morgenmad næste dag, blev der taget afsked og sagt på gensyn, efter 4 sommerdage med masser af oplevelser, hygge, petanque og ikke mindst nye venskaber.

Vinderne af Sekstet på 1. ferielejr:
Flemming Juel, John Nielsen, Marie Haa, Lili Tychsen, Birthe W. Sørensen, Henriette Lund, Jørgen Paaske.

Vinderne af Sekstet på 2. ferielejr:
Anne-Lise Pedersen, Johannes Sommer, Karin Zibrandtsen, Saara Hansen, Ruth Larsen, Edith Olsen.