Artikler

En ferielejr med fællesskab og fuld tryk på petanquebanerne

I dagene fra den 17. juli til den 20. juli 2017 afholdt DGI Petanque ferielejr på Christianslyst i Sydslesvig. I alt 54 deltagere havde tilmeldt sig lejren, som bød på både tætte kampe, lejrbål og en tur over grænsen.

Fundet i: Petanque > Artikler

Sidste chance: Indstil dine favoritter til Årets træner/trænerteam i DGI

Husk at indstille din kandidat til DGI’s pris som Årets træner eller Årets trænerteam senest 1. september. DGI er på udkig efter dem, der gør noget helt ekstraordinært.

Fundet i: Petanque > Artikler

Guide: Find de rigtige petanquekugler

Skal du stå øverst på skamlen, når petanquekampen er slut, er det vigtigt, at du spiller med de rigtige kugler. Kugler, som er nøje udvalgt og som passer lige præcis til din hånd.

Fundet i: Petanque > Artikler

10 gode råd til dig, der træner seniorer

Når du er træner for seniorer, så skal du både sørge for, at de ældre bevarer livsglæden og får rørt kroppen. Få 10 gode råd til træning for seniorer.

Fundet i: Petanque > Artikler

Fem tips til petanque om vinteren

Dagene er korte, våde og kolde i disse måneder. Men det betyder ikke, at det ikke er vejr til et slag petanque.

Fundet i: Petanque > Artikler

Tag med Smølfen, Brygmesteren og Storken til Landsstævne i Aalborg

I Holbæk – langt væk fra Aalborg – bor Frank. Frank er rutineret landsstævnedeltager og mindst lige så rutineret petanquespiller. For ham betyder det at tage til Landsstævne noget helt særligt. Herunder kan du læse om Franks oplevelser på tidligere landsstævner og høre, hvorfor han tager afsted gang på gang.

Fundet i: Petanque > Artikler

Højt humør og nervepirrende kampe til årets LPS

Hele 100 aktive og veloplagte petanquespillere gæstede i starten af august Roskilde for at dyste til dette års Landspetanquestævne.

Fundet i: Petanque > Artikler

Mandag er petanquedag

I Mejdal ved Holstebro er mandag lig med petanque for en gruppe aktive borgere fra både nær og fjern. I gennem de seneste tre år har godt et halvt hundrede spillere mødtes og skudt den kommende uge i gang med konkurrence, aktivitet og godt humør.

Fundet i: Petanque > Artikler

”Jeg har 20 bedsteforældre, når jeg spiller petanque”

Freja på 11 år og Emma på 14 år spiller petanque i Vestjylland. En sportsgren som ellers tiltrækker en lidt ældre aldersgruppe, men det rører ikke pigerne. For det er spændende, sjovt og hyggeligt at spille petanque.

Fundet i: Petanque > Artikler

Marginalerne afgjorde LM for 4-mandshold

I weekenden blev Landsmesterskaberne for petanque for fire-mandshold afholdt i Lem i Vestjylland. Her kæmpede 69 spillere på 16 hold fra hele landet om at stå øverst på sejrsskamlen.

Fundet i: Petanque > Artikler
2/3