Artikler

5 råd til at tage godt imod nye

Næsby IF Tennis deler den gode velkomst op i fem simple handlinger - som giver nye medlemmer lyst til at komme igen.

Fundet i: Artikler

De opfandt et byg selv-parkouranlæg

Regn og kulde bremser ikke længere parkourudøvere i Roskilde. De har bygget et anlæg, som kan flyttes inden døre, så parkoursæsonen nu løber året rundt.

Fundet i: Artikler

Plejecenteret Solbakken vil skabe bedre trivsel hos de ældre gennem bevægelse

I efteråret 2019 besluttede Solbakken sig for at blive et DGI-certificeret plejecenter. Målet er at sætte skub i fællesskabet og booste sundheden hos beboerne.

Fundet i: Artikler

Nyt idékatalog giver viden og inspiration til fremtidens tennisanlæg

Nyt idékatalog med cases fra den virkelige verden giver bud på, hvordan man kan understøtte den positive medlemsudvikling i tennis ved at nytænke fremtidens tennisanlæg.

Fundet i: Artikler

90-årige Poula Hansen modvirker demensen med gymnastik

I november fejrede Poula Hansen 70 år som gymnastikinstruktør. For hende er resultaterne det vigtigste, og man kan altid blive bedre. Også som 90-årig.

Fundet i: Artikler

Flere skal have sved på panden i Herning Kommune

Herning Kommune har underskrevet Bevæg dig for livet-aftale med DGI og DIF om, at 5000 flere borgere skal være aktive. Der er nu samlet 21 visionskommuner i Bevæg dig for livet-samarbejdet.

Fundet i: Artikler

6 ud af 100 børn har knas med motorikken

En ny undersøgelse viser, at 6,3% af børn i 0. klasse har motoriske vanskeligheder. De har ikke blot svært ved at kaste en bold, hoppe eller holde balancen. En stor del af dem har også problemer med sprog og kammeratskab.

Fundet i: Artikler

Løb i landskabet lokker

Oplevelsesløb i naturen eller anderledes løb i byens kvarterer tiltrækker flere og flere motionister.

Fundet i: Artikler

Træner: Husk at træne basen

Øvelse gør motorikmester – og lille Emils kluntede bevægelser kan trænes væk, så han får en stærk motorisk base og mod på at bevæge sig.

Fundet i: Artikler

Idræt og fællesskab giver 8.600 erhvervsskoleelever et KICK

Elever på over 40 erhvervsskoler skal prøve kræfter med alt fra fægtning til fodboldfitness og floorball. Med projektet KICK vil DGI få erhvervsskoleelever til at bevæge sig mere. Det giver en meget bedre skoledag, viser de første evalueringer.

Fundet i: Artikler
2/12