Artikler

Brøndagerskolen har fået endnu mere bevægelse og leg på skemaet

De fleste ved, at det er sundt at bevæge sig, men hvordan får man sat det på skoleskemaet? Det har Brøndagerskolen i Albertslund fundet svaret på sammen med idrætsorganisationen DGI.

Fundet i: Artikler

Bevægelse giver hjernen et break

Projekt KICK giver sved på panden, øget fokus i undervisningen og bedre fællesskab i klassen for elever og lærere på dyrepasseruddannelsen i Roskilde. Opskriften derpå? Masser af bevægelse og sjov leg!

Fundet i: Artikler

Vi er ikke endnu et integrationsprojekt

LONG READ: For eliteløberen Esben Hornum er passionen for løb frøet, der får fællesskabet til at spire på tværs af forskellighed. Mo's Friends er en løbeklub - og meget mere end det.

Fundet i: Artikler

DGI til alle politikere: Husk idrætsforeningerne er noget ganske særligt

Op til folketingsvalget den 5. juni har DGI’s formand Charlotte Bach Thomassen et klart budskab til alle politikere: Husk at idrætsforeningerne er noget helt særligt.

Fundet i: Artikler

Dans, sang og musik skal inspirere flere seniorer til at være mere aktive

Mere end 10.000 seniorer skal opleve glæden ved aktive fællesskaber, når projektet Hold Hjernen Frisk udvider tilbuddene med aktiviteter inden for dans, sang og musik.

Fundet i: Artikler

DGI’s frivillige og medlemmer skal redde liv

Hurtig hjælp er altafgørende ved hjertestop. Derfor går DGI og Hjerteforeningen, med Østifterne som økonomisk partner, nu sammen om at sikre, at mindst 40.000 medlemmer og frivillige i DGI gennemfører et lynkursus i at træde til ved hjertestop.

Fundet i: Artikler

Der er stort frivilligheds-potentiale blandt unge

39 procent af de unge i alderen 15-29 år, som ikke udfører frivilligt arbejde i dag, vil gerne i gang som frivillig. Det viser en ny rapport fra DGI.

Fundet i: Artikler

Idræt styrker elevers fællesskab og koncentration på erhvervsskoler

Eleverne på Roskilde Tekniske Skole har forbedret fysiske og kognitive færdigheder igennem projekt Kick. Erhvervsskoler i Aalborg og Aabenraa bringer nu også deres elever i bevægelse.

Fundet i: Artikler

Seniorer strømmer til sjov sport

Flere og flere seniorer går til idræt i en forening. I Ulstrup IF er antallet af 60+-medlemmer steget med hele 70 % det seneste år. Her giver idræt nemlig meget mere end bare sved på panden.

Fundet i: Artikler

Seniorgymnasten: Jeg vil gerne holde mig i gang

Der er fokus på balance, koordination, styrke og udholdenhed, når en flok seniorer mødes hver tirsdag formiddag. De mødes for at dyrke gymnastik med store træningsbolde.

Fundet i: Artikler
2/8