Artikler

Bevægelse avler glade og læringsmodne elever

Årre Børnecenter øger elevers læring og trivsel med sjov aktivitet i både undervisning, frikvarter, SFO og på emnedage. En mission, som er lykkes, fordi skolen er indrettet efter det og lærerne godt klædt på.

Fundet i: Artikler

2 idrætsmillioner til at bekæmpe ensomhed i 12 kommuner

DGI og Danmarks Idrætsforbund har udvalgt 12 kommunale indsatser, hvor idrættens fællesskaber skal afhjælpe den stigende corona-ensomhed blandt unge.

Fundet i: Artikler

Fælles opfordring til at samarbejde lokalt om forlængelse af sæsonen

Kommuner og foreninger deler bekymring om konsekvenser ved nedlukning for fællesskabet og foreningslivet. KL, DGI, DIF og Firmaidrætten kommer med fælles opfordring til en lokal dialog om mulighed for at holde idrætsfaciliteter åbne frem til sommerferien.

Fundet i: Artikler

København vil gøre idræt til svaret på flere store samfundsudfordringer

Ny samarbejdsaftale mellem Københavns Kommune, DGI og DIF skal gøre København til verdens mest aktive storby. Blandt andet ved at få flere udsatte, sårbare og ældre københavnere ind i de fællesskaber, der opstår, når man dyrker idræt.

Fundet i: Artikler

Ny afgørelse slår endnu engang fast, at kommuners støtte til foreningsfitness er lovlig

En kommune må gerne give driftstilskud og anlægsstøtte til foreningsfitness. Det fastslår Ankestyrelsen i en sag, der ifølge DGI og DIF vedrører noget principielt og kan få betydning i flere kommuner.

Fundet i: Artikler

3 nye tendenser: Corona kan ændre måden vi dyrker idræt på i 2021

Vi har indtaget naturen som aldrig før under corona, hvor der også er blevet dyrket de helt nære træningsmakkere i familien. Og så har fællesskaberne fået en endnu mere central plads i de motionsglade danskeres hjerter.

Fundet i: Artikler

Kommunesamarbejde fordobler medlemstallet i Hjertefitness

Hjertefitness i Køge har fordoblet sit medlemstal, efter at borgere i kommunal genoptræning nu bliver henvist til foreningen.

Fundet i: Artikler

Samarbejde er prisværdigt

Der sker en skævvridning i danskernes sundhed, som rammer nogen danskere hårdere end andre. Det kan et samarbejde på tværs løsne op for.

Fundet i: Artikler

Leg giver styrke og selvværd

På Jump4Fun i Dybbøl leger de bevægelse ind i en gruppe idrætsuvante børn, så de genvinder troen på egne evner i et fællesskab af ligesindede.

Fundet i: Artikler

Idrætsforening i spidsen for ø-udvikling

Med gratis aktiviteter i ferier trækker Endelave IF turister til den lille Kattegat-ø. Målet er at skabe omsætning hos de erhvervsdrivende, gøre sig attraktiv over for potentielle tilflyttere og få en hurtigere færge til fastlandet.

Fundet i: Artikler
2/14