Artikler

Kommunesamarbejde fordobler medlemstallet i Hjertefitness

Hjertefitness i Køge har fordoblet sit medlemstal, efter at borgere i kommunal genoptræning nu bliver henvist til foreningen.

Fundet i: Artikler

Samarbejde er prisværdigt

Der sker en skævvridning i danskernes sundhed, som rammer nogen danskere hårdere end andre. Det kan et samarbejde på tværs løsne op for.

Fundet i: Artikler

Leg giver styrke og selvværd

På Jump4Fun i Dybbøl leger de bevægelse ind i en gruppe idrætsuvante børn, så de genvinder troen på egne evner i et fællesskab af ligesindede.

Fundet i: Artikler

Idrætsforening i spidsen for ø-udvikling

Med gratis aktiviteter i ferier trækker Endelave IF turister til den lille Kattegat-ø. Målet er at skabe omsætning hos de erhvervsdrivende, gøre sig attraktiv over for potentielle tilflyttere og få en hurtigere færge til fastlandet.

Fundet i: Artikler

Godt samarbejde mellem kommuner og idrætsforeninger under Covid-19

DGI, DIF og KL står bag et fælles brev til både idrætsforeninger og alle landets kultur- og fritidschefer. Brevet er en anerkendelse af det gode samarbejde mellem kommuner og idrætsforeninger under coronatiden.

Fundet i: Artikler

Det gule hus er de unges

Syd for Ringkøbing Fjord har en flok unge fra fem landsbyer overtaget en gammel Brugs, som de er ved at bygge om til et ungdomshus. Det giver nye venskaber.

Fundet i: Artikler

UDEskole giver sunde og glade børn

Verden er fuld af tal og ord! Derfor har 7. klasse på Tinderhøj Skole i Rødovre trukket undervisningen udenfor. Det giver både sjov og varieret undervisning - og børn i trivsel.

Fundet i: Artikler

"Vi har skabt rammer for en rammeløs sport"

Urban Street Zone i Brande er på bare tre år gået fra parkeringsplads-hygge til 1700 medlemmer og status som en hovedpulsåre i gadeidrættens nye liv.

Fundet i: Artikler

Over 1500 fripladser til børn og unge: Økonomi må ikke stå i vejen for en aktiv sommer

Familiens økonomi skal ikke være en barriere for, at børn og unge får en oplevelse på en af DGI’s over 450 idrætsskoler. DGI stiller over 1500 fripladser til rådighed i sommerferien.

Fundet i: Artikler

Landsbyklynger gør landsbyer mere robuste

Landsbyer, der samarbejder i en klynge, gør den enkelte landsby mere robust. Det viser en evaluering fra Aalborg Universitet, som har undersøgt landsbyklynger i hele Danmark.

Fundet i: Artikler
2/13