Artikler

Solbakken i Randers er første DGI-certificerede plejecenter

Tirsdag blev Solbakken første plejecenter certificeret af DGI. Fokus på bevægelse gør en positiv forskel for både beboere og personale.

Fundet i: Artikler

Inspiration til sjov leg sammen - hver for sig

Få ideer til leg, som har bevægelsesglæden og fællesskabet i centrum. Se listen, som er tilpasset aldersgrupper i både skole og institution.

Fundet i: Artikler

Konkurrencer og kahoots: TRIBE-elever dyrker stadig sammenholdet virtuelt

Da TRIBE-eleverne fra Aarhus Katedralskole i foråret ikke kunne mødes fysisk, holdt de sig stadig aktive sammen med ugentlige Kahoot!-quizzer og forslag til aktiviteter.

Fundet i: Artikler

Rekordmange seniorer er aktive

Der kommer flere og flere seniorer – også af den aktive slags i idrætsforeningen. Den udvikling genkender de i Copenhagen FC 60+, hvor 45 seniorer motionerer krop og lattermuskler.

Fundet i: Artikler

Fuld Fart-projekt puster selvtillid i usikre børn

Randers Kommune tager ekstra hånd om en gruppe børn, der kæmper med usikkerhed og sociale relationer ved at introducere dem for foreningslivet.

Fundet i: Artikler

Tag hånd om sårbare medlemmer under corona-krisen

Som træner eller foreningsleder kan du med fordel række ud til de medlemmer, der har det ekstra svært under corona-krisen. Få gode råd til, hvordan du gør.

Fundet i: Artikler

LONG READ: Et frirum for Martin

Han er 24 år og førtidspensionist med aspergers og angst. Men i skytteklubbens kælder har han fundet nøglen til et fællesskab og en ro, som giver ham lyst til at komme ud af døren.

Fundet i: Artikler

Corona - hvad anbefaler DGI?

Der er ikke længere særlige corona-restriktioner for idræt. Al indendørs og udendørs idræt er åbent for alle aldersgrupper.

Fundet i: Artikler

5 råd til at tage godt imod nye

Næsby IF Tennis deler den gode velkomst op i fem simple handlinger - som giver nye medlemmer lyst til at komme igen.

Fundet i: Artikler

De opfandt et byg selv-parkouranlæg

Regn og kulde bremser ikke længere parkourudøvere i Roskilde. De har bygget et anlæg, som kan flyttes inden døre, så parkoursæsonen nu løber året rundt.

Fundet i: Artikler
3/13