Artikler

Godt samarbejde mellem kommuner og idrætsforeninger under Covid-19

DGI, DIF og KL står bag et fælles brev til både idrætsforeninger og alle landets kultur- og fritidschefer. Brevet er en anerkendelse af det gode samarbejde mellem kommuner og idrætsforeninger under coronatiden.

Fundet i: Artikler

Det gule hus er de unges

Syd for Ringkøbing Fjord har en flok unge fra fem landsbyer overtaget en gammel Brugs, som de er ved at bygge om til et ungdomshus. Det giver nye venskaber.

Fundet i: Artikler

UDEskole giver sunde og glade børn

Verden er fuld af tal og ord! Derfor har 7. klasse på Tinderhøj Skole i Rødovre trukket undervisningen udenfor. Det giver både sjov og varieret undervisning - og børn i trivsel.

Fundet i: Artikler

"Vi har skabt rammer for en rammeløs sport"

Urban Street Zone i Brande er på bare tre år gået fra parkeringsplads-hygge til 1700 medlemmer og status som en hovedpulsåre i gadeidrættens nye liv.

Fundet i: Artikler

Over 1500 fripladser til børn og unge: Økonomi må ikke stå i vejen for en aktiv sommer

Familiens økonomi skal ikke være en barriere for, at børn og unge får en oplevelse på en af DGI’s over 450 idrætsskoler. DGI stiller over 1500 fripladser til rådighed i sommerferien.

Fundet i: Artikler

Landsbyklynger gør landsbyer mere robuste

Landsbyer, der samarbejder i en klynge, gør den enkelte landsby mere robust. Det viser en evaluering fra Aalborg Universitet, som har undersøgt landsbyklynger i hele Danmark.

Fundet i: Artikler

Solbakken i Randers er første DGI-certificerede plejecenter

Tirsdag blev Solbakken første plejecenter certificeret af DGI. Fokus på bevægelse gør en positiv forskel for både beboere og personale.

Fundet i: Artikler

Inspiration til sjov leg sammen - hver for sig

Få ideer til leg, som har bevægelsesglæden og fællesskabet i centrum. Se listen, som er tilpasset aldersgrupper i både skole og institution.

Fundet i: Artikler

Konkurrencer og kahoots: TRIBE-elever dyrker stadig sammenholdet virtuelt

Da TRIBE-eleverne fra Aarhus Katedralskole i foråret ikke kunne mødes fysisk, holdt de sig stadig aktive sammen med ugentlige Kahoot!-quizzer og forslag til aktiviteter.

Fundet i: Artikler

Rekordmange seniorer er aktive

Der kommer flere og flere seniorer – også af den aktive slags i idrætsforeningen. Den udvikling genkender de i Copenhagen FC 60+, hvor 45 seniorer motionerer krop og lattermuskler.

Fundet i: Artikler
3/14