Artikler

Årets Klub har plads til alle - dem der er flyvende, og dem der lige har rejst sig fra sofaen

Hoptrup Marstrup IF MTB rummer både sofakartofler og supermotionister. På fem år er klubben vokset fra 70 til 180 medlemmer, og sidste år vandt klubben prisen som Årets Klub.

Fundet i: Artikler

Kommune fik hjælp til bedre brug af kultur- og idrætsfaciliteter

Lolland Kommune vil have endnu mere ud af deres kultur- og idrætsfaciliteter. Derfor fik de hjælp til en revision af deres masterplan. Det kommer både kommune og borgere til gavn.

Fundet i: Artikler

I Recovery Bulls får udsatte mod på idræt – og på livet. Nu skal flere med i fællesskabet

Flere voksne med komplekse sociale problemer skal opleve en hverdag med idræt, fællesskab og sociale aktiviteter i et stof- og alkoholfrit miljø. Det er målet i en ny partnerskabsaftale mellem DGI og Recovery Bulls.

Fundet i: Artikler

6 tips til dig der ror havkajak om vinteren

Vinteren er ingen hindring for en tur på vandet, men der er ting, du skal være opmærksom på. Her får du seks tips til, hvordan du får en god oplevelse i havkajakken, selvom det er koldt.

Fundet i: Artikler

Sådan kan din forening hjælpe børn til et fritidspas

Hvad kan I gøre, hvis I har kendskab til udsatte børn og unge, der kunne have glæde af et fritidspas? Her får I ekspertens råd.

Fundet i: Artikler

Michael fra Hørning Tennisklub fik blomster for den gode velkomst

Hver måned fra august 2019 og et år frem uddeler DGI Østjylland blomster til en østjysk frivillig, der er ekstra god til at byde velkommen og inkludere medlemmer i foreningens fællesskab. Michael Mose Bertelsen fra Hørning Tennisklub modtager anerkendelsen for december.

Fundet i: Artikler

Ja tak til mountainbike-spor – også i fredet skov

Det er helt forkert, når Fredningsnævnet vil have fjernet to mountainbike-spor i Aalborg Kommune. Det mener DGI, der anker Fredningsnævnets afgørelse.

Fundet i: Artikler

Cykelmotionister: Gravel byder på eventyr og hyggeture

Hvorfor vælger flere cykelmotionister at skifte landevej eller MTB-spor ud med grus? Og er gravelcykling noget for dig? Læs med og få to garvede cykelrytteres bud på, hvorfor du skal kaste dig over gravel.

Fundet i: Artikler

Flere motionister vælger grusvejen: Derfor rykker gravel

Der bliver solgt flere gravelcykler end nogensinde før, for gravelcykling er blevet et populært supplement til landevejscykling og MTB. Ifølge DGI-konsulent Peter Meinert kan disciplinen da også noget særligt.

Fundet i: Artikler

Guide til gravel: Sådan kommer du i gang

Gravelcykling rykker for alvor, også blandt motionister. Her får du en række tips til at komme i gang, så du kan komme ud på grusvejene.

Fundet i: Artikler
3/11