Få hjælp til opstart af aktiviteter for seniorer!

Har du gode faciliteter, men ingen deltagere til holdet? Har du en sjov idé, som kan få seniorer i dit område i gang? Eller er I en flok venner, som søger en aktivitet, der rører både krop og lattermuskler? Udfyld kontaktboksen nedenfor og vi ringer dig op til en uforpligtende og gratis snak.

DGI kan hjælpe dig med at gøre dine ønsker til virkelighed. Senioridræt findes i mange afskygninger og sammen kan vi finde en løsning, som passer dig. 

Lige meget om du er i en forening eller selv, så kan DGI hjælpe dig, så du nemt kan gå fra tanke til virkelighed. Det er uforpligtende og gratis.

DGI's mange aktiviteter

Hvis du allerede er engageret i en forening, kan I tilbyde seniorerne mange forskellige aktiviteter, som både er gode for de allerede aktive, dem med skavanker og de seniorer, der gerne vil i gang igen.

Herunder får du en oversigt over de aktiviteter, DGI kan hjælpe dig med at tilbyde seniorerne i din forening. Eller se en samlet oversigt her. 

Har du spørgsmål eller vil du have hjælp eller sparring til din idé - så send os en besked i kontaktboksen. Vi ringer dig op i løbet af få dage - det er gratis og uforpligtende.