Krolf for seniorer

Krolf er en sjov blanding mellem golf og krocket. Spillet gør det muligt at kombinere et socialt fællesskab med motion i frisk luft.

Halvt krocket, halvt golf, helt sjovt!

Krolf er ikke kun hygge i haven, det er først og fremmest en seriøs idræt, hvor mange elsker at komme ud og dyrke konkurrencen både i national og i international sammenhæng.

Udstyret er næsten, som du kender det fra krocket med en kraftig kølle og en stor kugle. Spillereglerne er stort set ligesom i golf, det handler om at få kuglen i hul på færrest mulige slag. Banen er langt mindre, end i golf, og man kan sagtens spille krolf på græsplænen derhjemme.

Sværhedsgraden er afhængig af banens opsætning og kan fx gøres mere udfordrende ved at placere forhindringer undervejs.

Med Krolf for seniorer får

Foreningen: 

  • Nemt at igangsætte √ - Reglerne er simple og det kræver kun en veltrimmet græsplæne, en igangsætter og et krolf sæt at komme i gang.
  • Kan bæres af frivillige kræfter √ - Der er ikke brug for en træner og derfor kan klubben drives af frivillige

Senioren: 

  • Frisk luft √ - Krolf spilles udendørs, i modsætning til mange andre aktiviteter for seniorer.
  • Nye venner, glæde og konkurrence √ - Det sociale fællesskab, legen og glæde er i centrum og krolf indeholder et naturligt konkurrenceelement.
  • Mild motionsform √ - Krolf er en sport, hvor præcision er vigtigere end kondition, Selvom man ikke løber rundt, så får man alligevel gået en del i løbet af et krolfspil – derfor er det god motion for senioren.