Padel

Prøv padel eller padel-tennis, som er let at gå til både for senioren og foreningen.

Padel kræver ikke de store tekniske eller fysiske færdigheder, før seniorerne vil have sjove og lange dueller. Padel er nemlig meget lettere teknisk end f.eks. tennis, badminton og squash. Læg dertil, at padel altid spilles som double på en bane, der ikke er større end, at din makker og du kan dække det meste. Også selvom I ikke vinder en 100 meter sprint og knæene måske knirker lidt.

Padel spilles på en bane, der er 20x10 m. Der er et net i midten, og der er vægge rundt om banen. Som oftest er det glasvægge og et gitter/stålhegn på noget af siderne. Væggene er en aktiv del af spillet, og de er med til at give længere dueller og udfordre koordinationsevnerne.

Derfor er padel i den grad også for seniorer. Lav indgangsbarriere. Mindre fysisk krævende. Masser af effektiv spilletid. Med garanti for at udfordre hjernen – og løfte både puls og smilebånd. Naturligvis afsluttende med en kop kaffe eller koldt til at runde aktiviteten af med.

Med Padel får

Foreningen:

  • Aktivitet i dagtimerne √ – Seniorerne foretrækker at være aktive i dagtimerne, hvor banerne ofte er ledige – man opnår dermed en bedre udnyttelse af faciliteterne.
  • Nemt at komme i gang √ – Padel er nemt at gå til, lettere teknisk end andre ketsjer-discipliner og derfor nemt at implementere.
  • Kræver kun en tovholder √ – Senior padel-hold er ofte selvkørende og behøver ikke at have en træner til rådighed. Vi kan hjælpe med at klæde tovholderen på ude i foreningen.

Senioren:

  • God træningseffekt √ – Forbedring af styrke og kondition, mens du træner koordination, balance og bevægelighed. Masser af effektiv spilletid.
  • Godt fællesskab √ – Det handler i høj grad også om fællesskab, livskvalitet og socialt samvær. Både på og uden for banen. Det er en god idé at skabe nogle rammer, hvor der er plads til hygge og sjov f.eks. i form af en kop kaffe efter træningen.
  • Nemt at matche niveau √ – Seniorerne finder hurtigt træningsmakkere, der matcher deres eget niveau.