Seniorfitness

Seniorfitness er konditionstræning, træning af muskelstyrke og –udholdenhed, bevægelighed, reaktion og balance, og dermed oplagt i forhold til seniorerne.

Alderen er ingen hindring for at få glæde af de muligheder og kvaliteter, som gør sig gældende i til fitness. Træningen giver øget funktionalitet, øget styrke, forbedret kredsløb og generelt bedre livskvalitet. Det er aldrig for sent, at begynde at dyrke fitness.

Fysisk oplever seniorer, der dyrket fitness, at deres bevægelsesfrihed vedligeholdes eller forbedres. Det er muligt at holde sig smidig, og det er dermed uproblematisk at udføre almindelige dagligdags ting, som f.eks. at snøre sine sko.

Træningen skal selvfølgelig være alsidig og tilpasses den enkeltes niveau og ambitioner.

Med Seniorfitness får

Foreningen

  • En alsidig og fleksibel aktivitet √ – Foreningen kan udbyde et populært, alsidigt og fleksibelt tilbud til en bred målgruppe af seniorer.
  • Frivillighed √ - Gode muligheder for frivillig involvering i de mange opgaver omkring et træningscenter med maskiner.

Senioren

  • Træning, når det passer √ - Fleksibel træningsmulighed fra tidlig morgen til sen aften og med selvvalgte fællesskaber i mindre grupper.
  • Bedre fysisk formåen √ - Med den rette træning kan senioren opnå målbare resultater, som ofte er overførbare til at have lettere ved at udføre dagligdagens aktiviteter.
  • Individuel tilpasning √ - Seniorfitness er en aktivitet, hvor alle kan være med.