Community Udvikling

DGI har stor erfaring med at udvikle, støtte og organisere stærke og levende communities inden for gadeidræt.

Community Udvikling er DGI’s måde at hoppe i arbejdstøjet sammen med et community eller en forening, der har drømme, som skal forfølges eller bump på vejen, de skal over.

Vi tager afsæt i jeres sag!

Forløbet vil typisk starte med, at I i samarbejde med konsulenten kortlægger den sag I, er optaget af at realisere. Herefter arbejdes der med at fastlægge målsætning, rollefordeling og de handlinger, der skal iværksættes for at skabe forandring.

Vi tager afsæt i jeres sag og bringer den faglighed og erfaring, vi har med udviklingsprocesser i idrætsfællesskaber, i spil.

Vi har tidligere samarbejdet med communities om facilitetsudvikling, events, fundraising, administration, kommunesamarbejder, organisering og meget andet.

Sådan foregår Community Udvikling 

DGI Community Udvikling er et forløb på minimum 6 timer, som er tilpasset jer, for eksempel fordelt over et par møder eller workshops. Forløbet tager udgangspunkt i jeres behov og ambitioner. Det er én af DGI’s kompetente konsulenter, som er tovholder på forløbet, men det tilrettelægges sammen med jer.

Arbejdsformen er dynamisk, underholdende og for eksempel i et workshop-format hos jer.

Skatepauser, panna-turneringer og andet har tidligere været inkluderet i programmet for et communityudviklingsforløb, så dampen bliver holdt oppe og motivationen høj.

Sådan kommer du i gang

Kontakt din nærmeste konsulent og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.