Ekspeditionstid

Her finder du de forventede ekspeditionstider for SKV-blanketter

SKV1:  2 uger - Ekspeditionstid er sat ud af drift pga. coronavirus, vi kender p.t. ikke den samlede ekspeditionstid - beklager. 

SKV2:  8-10 uger - Ekspeditionstid er sat ud af drift pga. coronavirus, vi kender p.t. ikke den samlede ekspeditionstid - beklager. 

SKV3:  6 uger - Ekspeditionstid er sat ud af drift pga. coronavirus, vi kender p.t. ikke den samlede ekspeditionstid - beklager. 

SKV4:  8-10 uger - Ekspeditionstid er sat ud af drift pga. coronavirus, vi kender p.t. ikke den samlede ekspeditionstid - beklager. 

SKV6:   4 uger - Ekspeditionstid er sat ud af drift pga. coronavirus, vi kender p.t. ikke den samlede ekspeditionstid - beklager. 

Våbenpas:  4 uger - Ekspeditionstid er sat ud af drift pga. coronavirus, vi kender p.t. ikke den samlede ekspeditionstid - beklager. 

Vær opmærksom på:

  • Ekspeditionstiden for SKV2- og SKV4-ansøgninger er udregnet fra den dato, hvor betaling af ansøgningen er modtaget hos SKV, til den færdigbehandlede våbenpåtegning er afleveret som almindelig post til Post Nord. Det vil sige: Ekspeditionstiden er inklusiv politiets forventede sagsbehandlingstid - men eksklusiv posttiden fra SKV til formanden. Den forventede ekspeditionstid er desuden under forudsætning af, at ansøgningen er udfyldt korrekt, når SKV modtager den samt betaling.

  • Ekspeditionstiden for SKV1, SKV3, SKV6 og våbenpas er oplyst af Politiet og er eksklusiv tiden hos Post Nord. 

  • Hvis formanden synes, at ovenstående ekspeditionstider er væsentligt overskredet, kan SKV kontaktes.

  • Hvis en skytte har spørgsmål til den samlede ekspeditionstid for en SKV2- eller SKV4-ansøgning, kontakt da venligst formanden, da det er denne SKV kontakter.

Ekspeditionstiderne er senest opdateret den 06/02 2020. Ovenstående er sat ud af drift pga. coronavirus, vi kender p.t. ikke den samlede ekspeditionstid - beklager. 

Når betalingen af en sag er modtaget hos SKV, starter sagsbehandlingen i SKV - og herfra tæller ovenstående ekspeditionstider.