Hjælp til formænd: Nu viser SKV-portalen sager, når der er 4 måneder til udløb

SKV har tilrettet SKV-portalen, så en fornyelse nu popper op som en 'kritisk fornyelse' på forsiden af portalen, når der er fire måneder til udløb. Det sker, fordi PAC har varslet, at den længere ekspeditionstid fortsætter.

SKV har tilrettet SKV-portalen, så en fornyelse nu popper op som en 'kritisk fornyelse' på forsiden af portalen, når der er fire måneder til udløb. Foto: Jens Hasse

Kære formand i en skytteforening

Læs også: PAC: Lang ekspeditionstid fortsætter, selvom it-system nu fungerer

SKV har fået tilrettet SKV-portalen, så en fornyelse nu popper op som en kritisk fornyelse på forsiden af SKV-portalen, når der er fire måneder til udløb. Dette er fordi PAC har varslet, at den længere ekspeditionstid fortsætter – læs evt. nyheden fra den 28/03 2023.

SKV opfordrer til, at I ansøger om fornyelse så snart fornyelsen popper op under fanen "Fornyelser", samt at I starter sagen under "Fornyelser", fordi så forsvinder den fra jeres oversigt straks der er uploadet. Allerede seks måneder før udløb, kan en våbenpåtegning fornys. Og fremover popper fornyelsen også op under "kritiske fornyelser" fire måneder før udløb.

PAC behandler rigtig mange godkendelser i disse uger og SKV gør sit bedste, for hurtigst muligt at få disse færdigbehandlet og sendt med Post Nord til formanden. Vi opfordrer til, at I meddeler jeres skytter, at hvis de synes deres sag tager lang tid, så skal de spørge formanden til råds, og hvis formanden synes der er grund til at rykke eller spørge SKV, så er det formanden der gør det.

Det er SKV, der rykker PAC. SKV fornemmer, at mange skytter er begyndt at rykke PAC, og denne tendens skal vi gerne have stoppet – for det betyder, i sidste ende længere ekspeditionstid fra PAC's side.

Følg PAC's ekspeditionstider her: https://politi.dk/vaaben/driftsstatus - hertil kan tilføjes, at den forventede ekspeditionstid på en SKV1 p.t. er 4 uger og på en SKV3 p.t. 2 måneder.

Tak for jeres tålmodighed og forståelse.

Med venlig hilsen

SKV