Hjælpetræneruddannelse - Riffel i Grænseegnens Skytteforening

Hvornår
9. dec 2017 kl. 09:00 til 17:00
Hvor
Grænseegnens Skytteforening, Harkærvej 19, 6340 Kruså, Danmark
Hvem
Trænere fra 14 - 99 år.
Begynder, Letøvede

Nummer
2017 13 74 0002

 

Hjælpetræneruddannelsen på riffel er et godt sted at begynde, hvis du ønsker at give en hånd med i foreningen, eller hvis du går med tanker om at uddanne dig til træner – så er dette første skridt på vejen. På kurset lærer du det basale inden for sikkerhed, våbenlære, det grundlæggende i de forskellige skydestillinger, hvordan du kan gribe rollen som hjælpetræner an og håndtere forskellige skytter på banen. 
Hjælpetræneruddannelsen er bygget op af 2 moduler på 4 timer.

·         Modul 1 indeholder: Den gode velkomst og trænerrollen, sikkerhed, grundlæggende våbenlære.

·         Modul 2 indeholder: Skydestillinger, skydeteknik og fejlretning.

 

Hjælpetræneruddannelsen henvender sig til dig, der er nuværende skytte eller forhenværende skytte, til forældre der har børn i foreningen, bare du har lysten til at give medlemmerne en god oplevelsen med skydning og sikre et grundlæggende niveau i foreningen.

Vil du vide mere om, hvad hjælpetræneruddannelsen indebærer, eller er du nysgerrig omkring, hvad træneruddannelsen indeholder? Så se mere ved at følge dette link 
https://www.dgi.dk/skydning/skydning/for-dig-som-traener/traenerkurser-og-uddannelser

Du skal være minimum 14 år for at tage uddannelsen.

Der arbejdes med to forskellige priser, da DGI Sønderjylland Skydning giver et ekstraordinært tilskud til egne medlemmer. Dette ekstra tilskud får medlemmer uden for DGI Sønderjylland ikke.

 

 

 

 

·         Du kan medbringe udstyr som jakke, rem, håndstop og handske, hvis du har, det er ikke nødvendigt at medbringe våben.

 

·         I prisen er forplejning inkluderet.

 

·         Der er to forskellige priser, da DGI Sønderjylland Skydning giver et ekstraordinært tilskud til egne medlemmer. Dette ekstra tilskud får medlemmer uden for DGI Sønderjylland ikke.

 

·         Spørgsmål kan rettes til Ida Søby Fogh på Ida.fogh@dgi.dk eller 23 32 32 22.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer