Projekt Ung, Luftpistol, Samling 8

Hvornår
22. dec 2018 kl. 10:00 til 15:00
Hvor
Alslev Skytteforening, Kirkegade 1b, 6800 Varde, Danmark
Hvem
Trænere fra 18 - 99 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2018 11 74 7058

 

Er du skytte imellem 14 og 24 år, så har du med Projekt Ung i DGI Sydvest mulighed for at lære mere om skydning samtidig med, du udvider dit netværk inden for idrætten. Vi gennemgår forskellig skydetekniske ting, vi skyder en masse, og du får gode råd af kompetente trænere.  
Hver enkel samling er bygget op over DGI’s Trænerguide, for at skytterne bliver fortrolige med redskabet, og ved hjælp af værktøjerne kan udbrede idéen om træningskultur ude i foreningerne. Til samlingerne er moduler af Hjælpetræner Uddannelsen implementeret, så skytterne igennem Projekt Ung samlingerne tilegner sig teknisk viden omkring skydesporten, de efterfølgende kan videreformidle ude i foreningerne.

 
Børneskytter der skyder i børneklasse sidste år, er også velkomne til projekt ung, så de kan få en forsmag på, hvad det vil sige at være juniorskytter.

Samlingerne afholdes i landsdelens skytteforeninger i tidsrummet 10:00 – 15:00.

Forplejning er inkluderet i prisen, så du skal ikke have madpakke med. Medbring eget våben og det udstyr, du plejer at bruge. Du skal ikke medbringe ammunition, det er inkluderet i deltagerprisen. 
Ved spørgsmål kontakt da Jens Peter Bindesbøl på telefon 22 71 87 01

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer