Foreningsmøde skydning Nordjylland (ONLINE)

Hvornår
2. jun 2020 kl. 19:00 til 20:30
Hvor
Online, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 99 år, begynder, letøvede, øvede
Ledere

Nummer
2020 01 74 1001

Foreningsmøde Skydning Nordjylland

Vil du og din forening høre hvad der er på dagsordenen i DGI i øjeblikket? 
Hør mere om Corona-situationen, kommende aktiviteter m.v. og få mulighed for at sparre med andre foreninger og stille spørgsmål til udvalg og konsulent.

Dagsorden

  • Opstart i foreningerne og Retningslinjer for Skydning ift. Covid-19
  • Hvordan arbejder vi på kontoret/DGI Nordjylland lige nu
  • Aktiviteter nu og efter sommerferien: bl.a. Sommerstævne for selvhjulpne, DM’er, NJM’er, Turneringer, Kurser, ”Kom i gang igen stævne” og Skydesportens Dag.
  • Orientering om Aktivitetsmøde DGI Skydning og Skyttebogen
  • Tanker/Ideer/spørgsmål/svar fra foreningerne
  • Kommende netværksmøder (på Skype) efter sommerferien?
  • Evt.

Praktisk info

Du kan deltage, uanset hvor du er – bare du har en computer og adgang til internettet

Der vil være visning af præsentation og lyd på mødet. Det kan være en fordel, hvis du har høretelefoner – så er lyden bedre. Der er bedst kvalitet på billede og lyd, hvis computer og høretelefoner er forbundet med ledning, men det plejer også at gå fint via trådløs forbindelse.

På dagen for mødet modtager du et link til mødet på mail samt en lille guide til hvordan Skypemøde virker. Linket klikker du på i god tid, inden kurset starter, fx 15 minutter før, så du sikrer dig, at alting fungerer.

Bruger du normalt ikke Skype for Business, skal du have installeret Skype for Business Web App forud for mødet. Du henter den ved at trykke her. Når den er installeret, kan du deltage i Skype mødet. Du kan evt. se denne lille Youtube Guide, der varer i knap 3 minutter.

På skærmen vil du så kunne se præsentationen. Der er også mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Dem skriver du i et særligt felt på skærmen eller tænder for din mikrofon.

Det kan være en fordel, hvis I er flere fra et udvalg eller en bestyrelse, der ser med – så I bagefter har et fælles udgangspunkt for at komme videre

 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer