Træner 2 - Pistol

Hvornår
31. okt kl. 09:00 - 14. nov 2020 kl. 16:00
Hvor
Ølsted Skytteforening, Skolevænget 19, Ølsted, Løsning, 8723 Løsning, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 99 år, letøvede, øvede

Nummer
2020 10 74 3006

 
Vil du gerne være med til at udvikle de skytter, der gerne vil lidt mere med deres skydning, og give dem nogle gode oplevelser på banen, så I kan fastholde dem i foreningen?

Så er træner 2 - Pistol noget for dig. 
 
 
 

Hvad kan jeg lære? 
På Træner 2 lærer du at planlægge og gennemføre træning af pistolskytter i præcisions- og hurtigskydning udendørs. Du får redskaber til at stå for varieret holdtræning over en hel sæson og lærer om konkurrenceforberedelse til stævner. 
 
Vi bygger videre på skydeteknik og træning af skytter i opbygning af skydestilling, sigte, aftræk, vejrtrækning, samt pistolens bevægelse fra løft til skudafgivelse. 
 
Hvem kan være med? 
Træner 2 er målrettet dig, der allerede er træner for pistolskytter i din forening, har taget Træner 1 og vil noget mere.
 
 
Forberedelse 
Der vil blive udsendt forberedelsesopgaver forud for uddannelsens start.  
 
Medbring 
Skydeudstyr og tøj til bevægelse

Underviser 
Christina Borgen

Tid og sted 
Kurset afholdes lørdag d. 31. oktober fra 09.00 – 16.00 og lørdag d. 14november 09.00-16.00, i Ølsted Skytteforening, Skolevænget 19, 8723 Ølsted

Forplejning 
Der vil være forplejning i kursustiden

Vær opmærksom på, at du SKAL deltage begge dage for at gennemføre kurset.

Ved tilmeldingen til arrangement er der udbrudt Coronavirus i Danmark. Da dette er en kendt omstændighed, har det ikke karakter af force majeure for så vidt angår denne aftale.

Uanset dette, er DGI Sydøstjylland som arrangøren ikke erstatningsansvarlig for eventuelle tab, der måtte være direkte/indirekte forbundet med en aflysning, der er begrundet i en efterlevelse af myndighedernes anbefalinger/krav/påbud angående Coronavirus eller såfremt arrangøren selv vurderer, at arrangementet skal aflyses grundet de sundhedsmæssige risici, der knytter sig til Coronavirus.

DGI Sydøstjylland tilbagebetaler dog indbetalt deltagergebyr.

Christina Borgen Nielsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer