Nordisk Mesterskab Pistol Terræn 2021

Hvornår
17. sep kl. 07:00 - 19. sep 2021 kl. 16:00
Hvem
Udøvere, letøvede, øvede

Nummer
2021 00 79 0121
Dette er kun en info side
.
Skytter udtages til Nordisk Mesterskab, man kan ikke tilmelde sig.
 
DGI Skydning deltager med et landshold til Nordisk Mesterskab pistol terræn, et mesterskab som afvikles på skift mellem Danmark, Norge og Sverige.
 
 
Nordisk Mesterskab 2021 - Sverige  d. 17. – 19. september.
 
 

Landstræneren og pistol udvalget fastholder nytænkning og ønsket/krav om, at skytter der er på holdet virkelig ”brænder” for en plads på landsholdet og vil yde sit bedste hele vejen.

Landstræneren vil derfor i løbet af januar måned 2021 udtage et brutto hold, med henblik på hvilke skytter, der er villige til at forpligte sig til landsholdet og landskampen.

Det vil sige skytter der vil landsholdet, vil arbejde målrettet, vil træne og være velforberedte.

Altså skytter som har potentiale til landsholdet og som vil følge en individuel træning fastlagt at landstræneren.

Wildcards kan gives til up coming skytter

Bruttoholdet vil udgøre 6 til 8 deltager, fra hver NM klasse terrænpistol:

  • Senior (aldersgruppe 60+) 22/grov
  • Herreskytter (aldersgruppe 21-99)
  • Dameskytter (aldersgruppe 21-99) 22/grov
  • Ungskytter (max 20 år) 22

.

Covid-19 situationen gør at landstræneren har udarbejdet en plan for hvordan træning kan gennemføres set ud fra de gældende retningslinjer der måtte komme fra myndighedernes side.

Som udgangspunkt vil træneren opsøge hver brutto skytte, 2 - 4 gange årligt, hvilket forsøges kombineret med flere skytter afgangen inden for gældende retningslinjer, ved forskellige aftalte stævner/træninger rundt i landet, opdelt nord og midt Jylland - syd Jylland med Fyn -  øst Sjælland og vest Sjælland.

Skytterne skal føre træningsdagbog og der skal ske løbende orientering til landstræneren ved at træningsplaner sendes til landstræneren mellem besøg, så træneren kan følge udviklingen af skytten.

Der udarbejdes en ”hensigtserklæring” som forpligter brutto skytten, til at efterleve en træning som landstræneren og skytten laver sammen, med mulighed for udtagelse til landsholdet i sidste ende.

Landstræneren vil orientere de udtaget bruttoskytter om de forskellige planer ang. træning og endelig udtagelse til NM i forhold til Covid-19 restriktionerne.

Evt. spørgsmål kontakt landstræner Richard Davis på 31 33 13 95

Hensigtserklæring om deltagelse på bruttolandshold 2021.

Undertegnede erklærer hermed, at jeg har til hensigt at samarbejde med Trænerteamet om deltagelse på bruttolandsholdet. Herunder at deltage ved bruttohold ranglistestævner.

Jeg er indforstået med, at der skal udvises professionel indstilling til min deltagelse. Dette kræver, at jeg efterlever, de fælles beslutninger, jeg har taget i samarbejde med trænerteamet og jeg vil bestræbe mig på, at træne mindst 4 gange om måneden.

Ved samlinger nær min landsdel vil en deltagelse indebære, at der udleveres cal. 22 ammunition til træning og at der udarbejdes følgende forløb:

Individuel træning.

Fysisk træning.

Mental træning.

Skyde træning.

Coaching eller anden forberedelse.

Træningsdagbog.

Træningsplan.

Træningsdagbog udarbejdes og træningsplan efterleves og resultater af din træning sendes til trænerteamet, mellem samlinger så træning kan tilrettes, ud fra de resultater skytten har opnået ved træning.

Deltagelse.

Deltagelse på bruttolandsholdet, er IKKE det samme, som en fast plads på landsholdet og skytten kan altid melde sig ud af projekt Bruttolandshold.

Udtages du derimod til det endelig landshold, så forpligter du dig med denne erklæring, til at deltage i Nordisk Mesterskab.

Deltagelse på landsholdet, kan indebære, at du skal bruge en eller flere fridage, for deltagelse i Nordisk Mesterskab både i ind og udland.

Ved deltagelse på landsholdet, forventes der en sober indstilling til alkohol før og under stævnet, samt ved banket lørdag aften til Nordisk Mesterskab.

For skytter under 18 år er alkohol total forbudt, også under banketten.

 

Dato:

_____________________________________________________________ 
                                     Underskrift fra skytten.

 

DGI Skydning. 
Trænerteamet terræn landshold. 
 
Richard Davis.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer