Træneruddannelse 2 - Riffel

Hvornår
7. nov kl. 09:00 - 28. nov 2021 kl. 16:00
Hvor
Vodskov Skytteforening 15 - 50 - 200 meter skydebaner, Vodskovvej 103, 9310 Vodskov, Danmark
Hvem
Trænere, 16 - 99 år, letøvede, øvede

Nummer
2021 01 74 3005

Drømmer du om, at udvikle dig selv som træner og få mere viden om skydestillinger, skydeteknik og træning af stillingsskytter?

Træner 2 uddannelsen er til dig, der skal instruere skytter i at indtage liggende, stående og knælende skydestilling samt planlægge og afholde holdtræning for stillingsskytter. Du vil på uddannelsen lære om holdtræning, træningsplanlægning, stående,- liggende-, og knælende skydestilling. Herunder stillingsopbygning, stillingsindtagelse, indre- og ydre stilling.

Uddannelsen veksler mellem teori, diskussion og småøvelser samt tørtræningsøvelser (BEMÆRK der skydes ikke på uddannelsen). Som træner er du med til at udvikle skytter, der gerne vil lidt mere med deres skydning og give dem nogle gode oplevelser på banen, hvilket er med til at fastholde deres interesse for skydning.

 

Praktiske oplysninger

  • Målgruppe: Trænere, der har taget Træner 1 og vil arbejde mere med holdtræning og stillingsskytter
  • Forberedelse: Der vil blive udsendt forberedelsesopgaver forud for uddannelsens start.
  • Medbring: Riffel, skydeudstyr til de 3 skydestillinger og tøj til bevægelse. Bøgerne: "Riffelskydning gør det simpelt" og "Skydesportens Aldersrelaterede Træningskoncept"

OBS, vi forbeholder os ret til at aflyse kurset med kort varsel, såfremt det er nødvendigt pga. for få tilmeldinger eller andre akut opståede udfordringer.

 

Træner 2 er opdelt i 4 moduler og dækker i alt 14 timer, fordelt således:

  • Modul 1: Holdtræning, trænerroller, planlægning og gennemførelse af holdtræning, årsplan, træningsdagbog
  • Modul 2: Stående skydestilling - stillingsopbygning og -indtagelse, skuduret, den indre og ydre stilling, procestræning
  • Modul 3: Liggende skydestilling - stillingsopbygning og -indtagelse, skuduret, den indre og ydre stilling, procestræning
  • Modul 4: Knælende skydestilling - stillingsopbygning og -indtagelse, skuduret, den indre og ydre stilling, procestræning.

De 4 moduler afvikles over 2 kursusdage. 
Uddannelsen bygger videre på teknikker og viden opnået i Træner 1 og veksler mellem teori, diskussion og øvelser samt tørtræningsøvelser. 
  
Formål
Formålet med Træner 2 uddannelsen er at give kursisterne viden og værktøjer til at instruere skytter i indtagelse af de 3 skydestillinger samt at kunne planlægge og gennemføre holdtræning for stillingsskytter.
 
  
Målgruppe
Trænere for riffelskytter, der har gennemgået Træner 1 uddannelsen, og som vil arbejde med holdtræning af stillingsskytter.

Charlotte Jakobsen

Kursusdage:

  1. kursusdag d. 7. november kl. 9-16
  2. kursusdag d. 28. november kl. 9-16

Medbring
Til kurset skal du medbringe:

  • Riffel, skydeudstyr til de 3 skydestillinger og tøj til bevægelse. Bøgerne: "Riffelskydning gør det simpelt" og "Skydesportens Aldersrelaterede Træningskoncept", som er blevet udleveret på Træner 1. 

Afbud
Skulle du blive nødt til at melde afbud i god tid forud for kurset, kan det gøres via et link på den bekræftelsesmail, du har fået tilsendt. Kursusgebyret refunderes kun, hvis afbud modtages inden sidste tilmeldingsfrist.

Tilskud
Vær opmærksom på, at der til deltagelse i denne uddannelse kan søges træner-/lederrefusion hos de fleste kommuner. 
Du kan få din kasserer til at hjælpe med at søge tilskuddet til din forening.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer