Træneruddannelse 2 - Riffel | Randers Skyttekreds d. 7. nov. og 5. dec.

Hvornår
7. nov kl. 09:00 - 5. dec 2021 kl. 16:00
Hvem
Trænere, 16 - 99 år, letøvede, øvede

Nummer
2021 09 74 3003
Vil du gerne udvikle dig selv som træner og få mere viden om skydestillinger, skydeteknik og træning af stillingsskytter? Så er Træner 2 lige noget for dig.

.

Hvad kan jeg lære?

På Træner 2 uddannelsen lærer du, at instruere skytter i at indtage liggende, stående og knælende skydestilling samt planlægge og afholde holdtræning for stillingsskytter.

Du vil på uddannelsen lære om holdtræning, træningsplanlægning, stående-, liggende-, og knælende skydestilling. Herunder stillings-opbygning, stillingsindtagelse, indre- og ydre stilling.

Uddannelsen veksler mellem teori, erfaringsudveksling og diskussion samt tørtræningsøvelser.

Hvad kan jeg give videre til mine skytter efter uddannelsen?

Som træner er du med til at udvikle skytter, der gerne vil lidt mere med deres skydning og give dem nogle gode oplevelser på banen, hvilket er er med til at fastholde dem i foreningen.

Hvem kan være med?

Træner 2 er målrettet dig, der allerede er træner for riffelskytter i din forening, har taget Træner 1 og vil arbejde mere med holdtræning og stillingsskytter.

Praktiske oplysninger

Forberedelse: Der vil blive udsendt forberedelsesopgaver forud for uddannelsens start.

Medbring: Skydeudstyr til de 3 stillinger og tøj til bevægelse. Bøgerne "Riffelskydning gør det simpelt" og "Skydesportens Aldersrelaterede Træningskoncept"

1. kursusdag d. 7. november kl. 9-16 
2. kursusdag d. 5. december kl. 9-16

Begge dage er inkl. morgenmad og frokost

Kurset er gratis for skytter i DGI Østjylland

OBS: Vi forbeholder os ret til at aflyse kurset med kort varsel såfremt det er nødvendigt pga. for få tilmeldinger eller andre akut opståede udfordringer 

 

Erik Brix Laursen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer