Airsoftnetværket 2021 - Vest

Hvornår
1. jan kl. 08:00 - 31. dec 2021 kl. 08:00
Hvor
Skytteforeningen Vest, Strandvejen 2, 6840 Oksbøl, Danmark

Nummer
2021 11 74 4502

Airsoftnetværket: Sparring og skydning på tværs af foreningerne

OBS – dato kommer senere!

Bliver du inspireret af at komme ud og se andre airsoftbaner? Synes du det er sjovt at møde nye mennesker, der interesserer sig for det samme som dig? Vil du ud og træne, venskabs-konkurrere og drøfte alt fra problemstillinger til gode tips inden for Airsoft Challenge?

Så skal du være med, når Skytteforeningen Vest sammen med DGI Sydvest indbyder til Airsoftnetværket i 2021!

På aftenen/dagen får du – alene eller sammen med din forening – mulighed for at prøve foreningens bane, træne med de andre og at udveksle erfaringer på tværs af foreningerne. 
Det er gratis at deltage, men du skal medbringe dit egen våben, ammunition og evt. andet udstyr. Skytteforeningen Vest er vært med let forplejning. 
Formålet med arrangementet er at give dig og DGIs andre airsoftskytter mulighed for at møde hinanden, at sparre på tværs og at opleve lidt andet end at træne derhjemme.

Hvis du har spørgsmål til omgangen i Skytteforeningen Vest, kan du kontakte Heidi fra foreningen på mail skytte@skytteforeningvest.dk

De datoer, tider og steder Airsoftnetværket finder sted i løbet af 2021 finder du i DGIs Aktivitetskalender. Husk at tilmelde dig den enkelte gang, hvis du vil deltage, så værtsforeningen ved, hvor mange der kommer.

 

Hvis du har spørgsmål til Airsoftnetværket generelt, er du velkommen til at kontakte:

  • DGI Fyn, Charlotte, tlf. 21292537, mail: charlotte.jakobsen@dgi.dk
    • DGI Sydvest og Sønderjylland, Ida, tlf. 23323222, ida.fogh@dgi.dk

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer