Skole DM i Skydning 2022

Hvornår
19. nov 2022 kl. 08:00 til 14:00
Hvem
Udøvere, 10 - 14 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 10 74 5000

Nu har din forening chancen for at tiltrække nye medlemmer ved at være en del af DGI Skydnings landsdækkende:

Skole DM i Skydning 2022 – en turnering for landets 5. klasser.

Vær med til at skabe opmærksomhed omkring skydeidrætten og gå samtidig ikke glip af muligheden for at tiltrække nye og flere medlemmer.

Nyt koncept i år

I år er konceptet blevet justeret på enkelte væsentlige punkter, som gerne skulle være med til at give mere fleksibilitet og bedre tid til afviklingen, samt gøre økonomien bedre for foreningen. De væsentligste ændringer:

  • Mulighed for at skyde enten med luftriffel eller salonriffel
  • Luftriffel og kal. .22 riffel skyder på samme skive - altså forsat en og samme konkurrence (der skydes på kal. .22 skiven)
  • Seriestørrelsen reduceres til i alt 15 skud

Vi har lavet en infofolder med praktiske informationer, regler med mere til jer. Se den her

Hvordan?

Skole DM i Skydning er et fleksibelt koncept, som I kan tilpasse efter mulighederne i jeres foreningen. F.eks. er det helt op til jer, om I vil afholde det i skoletiden eller om aftenen.

For hvem?

Skole DM i Skydning er for landets 5. klasser og afvikles som en holdturnering med 4 skytter pr. hold. Først med træning og en indledende runde i foreningen, dernæst en landsdelsfinale og til sidst en landsfinale i Vingsted.

Hvornår?

Foreningerne skyder indledende runder fra september til start november, alt efter landsdelens tidsfrist for indsendelse af resultater. Landsdelsfinalen skydes lørdag d. 19. november og landsfinalen lørdag d. 26. november.

Sådan kommer I med

Tilmeld jer på denne side eller send jeres tilmelding til mig senest mandag den 12. September 2022 på aw@dgi.dk

Herefter vil I modtage yderligere informationer med tidsfrister for indsendelse af resultater for indledende runde, samt hvordan I modtager deltagergaver og diplomskiver til eleverne.

DGI hjælper med materialer

Vi har udarbejdet forskellige materialer, som kan anvendes til kontakten med skolen og eleverne, samt materialer som kan hjælpe med at få flere medlemmer. I skal selv bestille materialer på https://www.dgi.dk/butikken/idraet-og-motion/skydning

Materialer er alle gratis, I skal kun betale for fragt. Følgende materialer kan bestilles:

  • Plakat i A3 til ophængning på skoler og i foreningen
  • Elevflyer ”Prøv at skyd med riffel” i A5 til eleverne
  • Lærefolder ”Gi’ dine elever en fed oplevelse” i A5 til skole og lærer
  • Infoside ”Lad dit barn gå til skydning” i A4 til forældre
  • Tilbud ”Bliv medlem” i A4 til elever
  • Tilbud ”Kom på et introforløb” i A4 til elever

Skole DM i skydning er en oplagt mulighed for at få nye medlemmer. Det kræver dog noget ekstra af foreningen og/eller et godt tilbud til eleverne. Derfor har vi gjort det nemt for jer at give eleverne et godt tilbud. Enten ved at tilbyde dem et medlemskab eller et introforløb i jeres forening. I fastsætter selv prisen, men det er en god ide at uddele et konkret godt tilbud.

Find mere info her

På dgi.dk/skoledmskydning kan I se de forskellige materialer, ligesom I finder et skema til brug for resultatindberetning for indledende runde, samt diplomskiver til at printe på.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer