Skole DM i Skydning 2023 - Sydøstjylland

Hvornår
18. nov 2023 kl. 08:00 til 14:00
Hvem
Udøvere, 10 - 14 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2023 10 74 5000

Sæt din forening i fokus med Skole DM i Skydning!

Nu har din forening chancen for at tiltrække nye medlemmer ved at være en del af DGI Skydnings landsdækkende:

Skole DM i Skydning 2023 – en turnering for landets 5. klasser.

Vær med til at skabe opmærksomhed omkring skydeidrætten og gå samtidig ikke glip af muligheden for at tiltrække nye medlemmer.

Hvordan?

Skole DM i Skydning er et fleksibelt koncept, som I kan tilpasse efter mulighederne i jeres foreningen. F.eks. er det helt op til jer, om I vil afholde det i skoletiden eller om aftenen.

For hvem?

Skole DM i Skydning er for landets 5. klasser og afvikles som en holdturnering med 4 skytter pr. hold. Først med træning og en indledende runde i foreningen, dernæst en landsdelsfinale og til sidst en landsfinale i Vingsted.

Hvornår?

Træningen foregår i foreningerne fra september til start november. I dette tidsrum skyder de også indledende runde. Landsdelsfinalen skydes lørdag d. 18. november og landsfinalen lørdag d. 25. november i Vingsted.

Sådan kommer I med 

Tilmeld jer på denne side senest  mandag den 4. september 2023. Herefter vil I modtage yderligere informationer med tidsfrister for indsendelse af resultater for indledende runde, samt hvordan I modtager deltagergaver og diplomskiver til eleverne. Hvis I har udfordringer med tilmeldingen, så kontakt Androulla Winding på 7940 4415 eller aw@dgi.dk.

DGI hjælper med materialer

 Vi har udarbejdet forskellige materialer, som kan anvendes til kontakten med skolen og eleverne, samt materialer som kan hjælpe med at få flere medlemmer. I skal selv bestille materialer på https://www.dgi.dk/butikken/idraet-og-motion/skydning

Materialer er alle gratis, I skal kun betale for fragt. Følgende materialer kan bestilles:

  • Plakat i A3 til ophængning på skoler og i foreningen
  • Elevflyer ”Prøv at skyd med riffel” i A5 til eleverne
  • Lærefolder ”Gi’ dine elever en fed oplevelse” i A5 til skole og lærer
  • Infoside ”Lad dit barn gå til skydning” i A4 til forældre
  • Tilbud ”Bliv medlem” i A4 til elever
  • Tilbud ”Kom på et introforløb” i A4 til elever

Skole DM i skydning er en oplagt mulighed for at få nye medlemmer. Det kræver dog noget ekstra af foreningen og/eller et godt tilbud til eleverne. Derfor har vi gjort det nemt for jer at give eleverne et godt tilbud. Enten ved at tilbyde dem et medlemskab eller et introforløb i jeres forening. I fastsætter selv prisen, men det er en god ide at uddele et konkret godt tilbud.

Find mere info her 
På dgi.dk/skoledmskydning kan I se de forskellige materialer, ligesom I finder et skema til brug for resultatindberetning for indledende runde, samt diplomskiver til at printe på.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer