Skole DM i Skydning 2023

Hvornår
28. aug kl. 08:00 - 1. okt 2023 kl. 08:00
Hvor
Flere steder i DGI Storstrømmen, 4760 Vordingborg, Danmark
Hvem
Udøvere, 10 - 14 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2023 23 74 5003

 
Sæt din forening i fokus med Skole DM i Skydning!

Nu har din forening chancen for at tiltrække nye medlemmer ved at være en del af DGI Skydnings landsdækkende: 
 
 

Skole DM i Skydning 2023 – en turnering for landets 5. klasser.

Vær med til at skabe opmærksomhed omkring skydeidrætten og gå samtidig ikke glip af muligheden for at tiltrække nye medlemmer.

Hvordan?

Skole DM i Skydning er et fleksibelt koncept, som I kan tilpasse efter mulighederne i jeres foreningen. F.eks. er det helt op til jer, om I vil afholde det i skoletiden eller om aftenen.

For hvem?

Skole DM i Skydning er for landets 5. klasser og afvikles som en holdturnering med 4 skytter pr. hold. Først med træning og en indledende runde i foreningen, dernæst en landsdelsfinale og til sidst en landsfinale i Vingsted.

Hvornår?

Træningen foregår i foreningerne fra september til start november. I dette tidsrum skyder de også indledende runde. Landsdelsfinalen skydes lørdag d. 18. november og landsfinalen lørdag d. 25. november i Vingsted.

Sådan kommer I med

Tilmeld jer på denne side senest søndag den 1. oktobrt 2023. Herefter vil I modtage yderligere informationer med tidsfrister for indsendelse af resultater for indledende runde, samt hvordan I modtager deltagergaver og diplomskiver til eleverne.

DGI hjælper med materialer

Vi har udarbejdet forskellige materialer, som kan anvendes til kontakten med skolen og eleverne, samt materialer som kan hjælpe med at få flere medlemmer. I skal selv bestille materialer på https://www.dgi.dk/butikken/idraet-og-motion/skydning

Materialer er alle gratis, I skal kun betale for fragt. Følgende materialer kan bestilles:

  • Plakat i A3 til ophængning på skoler og i foreningen
  • Elevflyer ”Prøv at skyd med riffel” i A5 til eleverne
  • Lærefolder ”Gi’ dine elever en fed oplevelse” i A5 til skole og lærer
  • Infoside ”Lad dit barn gå til skydning” i A4 til forældre
  • Tilbud ”Bliv medlem” i A4 til elever
  • Tilbud ”Kom på et introforløb” i A4 til elever

Skole DM i skydning er en oplagt mulighed for at få nye medlemmer. Det kræver dog noget ekstra af foreningen og/eller et godt tilbud til eleverne. Derfor har vi gjort det nemt for jer at give eleverne et godt tilbud. Enten ved at tilbyde dem et medlemskab eller et introforløb i jeres forening. I fastsætter selv prisen, men det er en god ide at uddele et konkret godt tilbud.

Find mere info her

På dgi.dk/skoledmskydning kan I se de forskellige materialer, ligesom I finder et skema til brug for resultatindberetning for indledende runde, samt diplomskiver til at printe på.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer