Præmievåben: Vind din egen pistol!

Er du børneskytte eller terrænpistolskytte? Så kan du vinde din egen luftpistol eller cal. .22 pistol.

Kunne det ikke være fedt at vinde eget våben? Så har du muligheden nu! DGI Skydning sætter våben på højkant i Præmievåben-konkurrencen. 

Præmievåben for børneskytter

Som børneskytte kan du vinde en luftpistol til din forening, hvor det er dig, der har brugsretten til den.

Det første step på vejen er, at du bliver udtaget til at deltage i finalen Præmievåben-konkurrencen. Det bliver du, hvis du er blandt de 24 bedste skytter på ranglisten. Du skal have minimum to resultater fra stævner i indeværende sæson inden den 1. marts. 

Finalen foregår til DM Pistol på 15 meter i Vingsted i marts.

Tilmeld dig aktuelle stævner nu - og hent point til ranglisten!

Regler for konkurrencen

Præmievåben – Børneskytter - Luftpistol

Afholdelse: DGI Skydning og pistoludvalget afholder hvert år skydning om ét præmievåben for skytter fra klassen BØRN i disciplinerne 15 meter luftpistol. Skydningen består af en landsdækkende indledende runde, samt en finaleskydning over 3 runder efter Cup systemet.

Deltagelse: Alle skytter fra klassen BØRN kan deltage i den indledende runde. Der betales ikke indskud for deltagelsen. Dog kan den indledende runde være i forbindelse med et stævne, hvortil der skal betales indskud. Der udsættes kun et præmievåben, såfremt der i indledende runde har deltaget mindst 20 skytter.

Indledende runde: Den indledende runde afvikles valgfrit ved regionalt stævner. Skydningen består af 2 serier efter klasseprogrammet (kap. 3.7). De 24 bedst placerede på præmievåben-luft-BK ranglisten pr. 1 marts, samt 5 reserver fra den indledende runde inviteres til finalen.

Finalerunde: Finalerunden afvikles samlet et sted. Der skydes efter et Cup-system over 3 runder. I hver runde skydes et klasseprogram.

1. runde (kvartfinale): Efter lodtrækning opdeles skytterne i 12 kampe á 2 skytter. Vinderen af hver kamp, samt de 4 tabere med højeste point kvalificerer sig til 2. runde.

2. runde (semifinale): Efter ny lodtrækning opdeles skytterne i 8 kampe. De 8 vindere og den bedste taber kvalificerer sig herefter til finalen.

3. runde (finale): I finalen konkurrerer alle mod alle. Finalen kan afvikles som finaleskydning med markering efter enkeltskud/serier. Indrangering ved pointlighed om førstepladsen (skudte point) foretages der omskud med 3 skud. Ved fortsat pointlighed foretages omskydning med 1 skud ad gangen indtil pointforskel foreligger.

Præmier: 1 stk Steyr Sport LP50 compact, samt max. 4 gavekort. Luftpistolen vindes til foreningen, den vindende skytte har dog brugsretten til våbnet så længe skytten er medlem af foreningen. Der uddeles altid ét våben, også selvom de fire første har modtaget våben tidligere. Våbnet går blot videre til den første, der ikke har modtaget et våben tidligere. Der udsættes dog kun et våben, såfremt der til finalen er tilmeldt 10 eller flere skytter. Er der kun tilmeldt 9 skytter eller færre udsættes i stedet gavekort. Antallet af gavekort afhænger af antal deltagere, idet der sigtes mod en præmieprocent på max. 25.

Præmievåben på terrænpistol

Er du terrænpistolskytte fra årgang 1997 eller senere? Så kan du vinde en cal. .22 pistol.

Du skal have minimum to resultater fra stævner i indeværende sæson inden DM i Pistolterræn. Har du det? Så skal du blot tilmelde dig DM Pistolterræn for at deltage automatisk i konkurrencen.

De to bedste resultater fra ranglisten i indeværende sæson, samt resultatet fra DM terræn tæller til konkurrencen om præmievåbnet.

Tilmeld dig aktuelle stævner nu - og hent point til ranglisten!

Regler for konkurrencen

Præmievåben - Pistol

Afholdelse: DGI Skydning og pistoludvalget afholder hvert år skydning om ét præmievåben for skytter fra klassen Voksen (årgang 1997 eller senere) Pistol terræn kal. .22.

Deltagelse på terræn: Skytter som har minimum 3 resultater på ranglisten på terræn, deltager automatisk i konkurrencen om præmievåben. Det er O-talslisten der anvendes.

Skydningens afvikling: For at deltage i skydning om præmievåben skal skytterne have minimum 3 resultater på ranglisten i indeværende sæson. Dog SKAL resultatet fra DM indgå som det tredje og sidste resultat. Indrangering sker ved sammenlægning af de 3 O-tal fra de 3 bedste stævner. Ved pointlighed vinder skytten med højeste O-tal ved DM. Såfremt der stadig er pointlighed på en placering, der berettiger til præmievåben, foretages omskydning efter Skyttebogens regler om indrangering ved pointlighed ved DM.

Præmier: 1 stk Walther GSP kal. .22 pr. år, samt max. 4 gavekort á kr. 1.000. Der uddeles altid ét våben, også selvom de fire første har modtaget våben tidligere. Våbnet går blot videre til den første, der ikke har modtaget et våben tidligere. Der udsættes dog kun et våben, såfremt der til DM terræn er tilmeldt 10 eller flere skytter som kan skyde med om våbenet. Er der kun tilmeldt 9 skytter eller færre udsættes i stedet gavekort. Antallet af gavekort afhænger af antal deltagere, idet der sigtes mod en præmieprocent på max. 25.