Store Skydedag: Din vej til landsholdet i riffelskydning

Ram din drøm i hjertet og kæmp om pladserne til landshold, præmievåben og patroner ved den årlige landsdækkende konkurrence.

Du skal med til Store Skydedag, hvis du drømmer om at repræsentere Danmark ved Bisley Cup. Det er også her, at du kan kvalificere dig til præmievåben-finalen på 50 og 200 meter.

Store Skydedag byder på flere landsdækkende konkurrencer og bliver afviklet på forskellige baner i hele landet.

OBS: Store Skydedag er aflyst i 2020! Det sker, fordi Bisley-stævnet i England i august er blevet aflyst pga. Covid-19. Da Store Skydedag primært fungerer som udtagelse til Bisley, kombineret med usikkerhed om, hvornår foreningslivet igen kan genoptage sine aktiviteter i Danmark, betyder det, at Riffeludvalget har valgt at aflyse Store Skydedag i 2020.

Skyd løs om pladserne til disse hold: 

 • 50m Junior og Åben: 6 pladser på landsholdet til Bisley Cup i England for liggende skytter i alderen 14-20 år. 
 • 50m Ungdom: 24 pladser i finalen om Præmievåben på 50m ved DM Ungdom i september 2020 i Vingsted. Der udsættes 2 våben, ét i rækken Åben og ét i rækken Stilling. Du kan deltage hvis du er født i perioden 1995-2002 gældende for konkurrencen i 2020.
 • 200m Ungdom: 14 pladser i finalen om Præmievåben på 200m ved DM Ungdom i september 2020 i Vingsted 

Sådan deltager du til Store Skydedag:

  • Præmievåben:
   Mød op på dagen ved et af finalestederne, ved tilmelding siger du at du skal deltage i præmievåben udtagelsen, så sørger arrangøren for at dit resultat bliver sendt videre.
  • Bisley Cup:
   Alle kan deltage i udtagelsesskydningen. Der er ingen forudgående udtagelsesskydning på hjemmebane. Udtagelsen til Bisley Cup skydes over 2 omgange på faste tidspunkter, nemlig kl. 9.30 og kl. 10.50.

   For at sikre dig en bane på et af finalestederne, skal du huske at booke en bane via skydetilmelding.dgi.dk – vi kan IKKE garantere dig en bane og deltagelse i udtagelsen, hvis du ikke har booket en bane på forhånd.

   Det er gratis at deltage i alle skydninger.