Biatlon i DGI - ny trend og idræt inden for skydning

Boost dit fokus og din form med biatlon - en ny og populær sport, der kombinerer skydning med enten løb, mtb, svømning eller noget helt fjerde.

Sommerbiatlon er en ny sportsgren, der kombinerer skydning med løb. Ligesom skiskydning - bare uden ski! 

Du har sikkert hørt om skiskydning. Skytter på ski, der dyster i langrend og skydning. Puls og koncentration, intensitet, spænding og ekstrem konkurrence. Nu får du muligheden at prøve kræfter med sporten.

I sommerudgaven skifter vi ski ud med løbesko, og riflen løber vi ikke med. Alt andet er præcis, som du kender det fra skiskydning.

Træn din kondition og koncentration

Biatlon styrker din evne til at holde hovedet koldt i pressede situationer. Selvkontrol er en lige så vigtig egenskab, som god form. Kan du holde hovedet koldt i det altafgørende øjeblik, du trykker på aftrækkeren? Også når pulsen er høj, og adrenalinen pumper i blodet?

Biatlon bliver typisk afviklet af en skytteforening. Kontakt din lokale skytteforening for mere information. Er der ingen skytteforeninger med biatlon på menuen nær dig? Eller foretrækker du blot at træne på egne præmisser? Så kast et blik på vores guide til, hvordan du kommer igang med at træne selv.

Vi afholder jævnligt biatlonstævner, herunder DM i biatlon. Har du aspirationer om at blive den næste danmarksmester i biatlon? Eller kunne du godt tænke dig at konkurrere med andre biatlonentusiaster? Så tjek aktuelle tilbud herunder!