Biatlon: Stævner og resultater

DGI Skydning har sin egen superliga inden for biatlon. Du optjener point til Biatlonligaen ved stævner gennem hele sæsonen.

Biatleter samles fra nær og fjern hele sommeren for at dyste om, hvem der har de hurtigste ben og det mest præcise sigte. 

Ved hvert stævne kan du vinde point, som tælles sammen i løbet af sæsonen. Samlet udgør disse point din placering i Biatlonligaen. For at vinde, skal du ved sæsonens udgang være den biatlet, der har flest point.

Antallet af point, der er på højkant varierer efter antallet af deltagere ved det enkelte stævne. Læs mere om reglerne for pointgivning her.

Biatlonstævner for alle

Du har mulighed for at stille op i forskellige klasser i DGI Biatlonstævner. Vælg din klasse efter køn, erfaring og alder - der er også en biatlonklasse, som passer til dig! 

Få overblik over sæsonens stævner, oversigten nedenfor eller via kortet "Sommerbiatlon i Danmark". Så kan du hurtigt se, hvor og hvornår vi afholder stævner nær dig!

DM i Biatlon

Hvert år slutter vi sæsonen med DM i biatlon

Vi afholder DM i september for såvel ungdoms- som seniorskytter.

Det er her, du skal hente de sidste, altafgørende point hjem. 

DM er et dobbeltstævne over to dage, så her er virkelig mulighed for at pynte på resultatet i Biatlonligaen.

Derudover er der selvfølgelig mulighed for at gøre krav på titlen som danmarksmester i biatlon. Og hvem vil ikke gerne kunne kalde sig landets bedste? 

Har du været til et stævne, og vil du gerne se, hvordan det gik? Her finder du resultater fra landets biatlonstævner.