Store Skydedag: Din vej til landsholdet i riffelskydning

Ram din drøm i hjertet og kæmp om pladserne til landshold, præmievåben og patroner ved den årlige landsdækkende konkurrence.

Store Skydedag. Den skal du med til, hvis du drømmer om at repræsentere Danmark ved skydekonkurrencer i udlandet.

Det er også her, at du kan kvalificere dig til præmievåben-finalen på 50 og 200 meter.

DGI Skydning afholder Store Skydedag lørdag 10. juni.

Dagen byder på flere landsdækkende konkurrencer, der bliver afviklet på forskellige baner i hele landet.

Riffeludvalget under DGI Skydning står for arrangementet. Intentionen er, at der også bliver holdt åbne stævner sideløbende med de kvalificerende konkurrencer. 

Skyd løs om pladserne til disse hold: 

 • 50m Junior og Åben: 6 pladser på landsholdet til Bisley Cup i England i august 2017 for liggende skytter i alderen 14-20 år. 
 • 50m Ungdom: 24 pladser i finalen om Præmievåben på 50m ved DM Ungdom i september 2017 i Vingsted. Der udsættes 2 våben, ét i rækken Ung Åben og ét i rækken Ung Stilling.
 • 200m Ungdom: 14 pladser i finalen om Præmievåben på 200m ved DM Ungdom i september 2017 i Vingsted 
 • 200m Norma Cup holdturnering

Sådan deltager du til Store Skydedag:

  • Præmievåben:
   Tilmeld dig på skydetid.dk for at sikre dig en plads. Du kan også tilmelde dig på dagen uden pladsgaranti - senest 30 minutter før.                

  • Bisley Cup: 
   Starter med to hjemmebaneskydninger efter klasseprogrammet på 50 meter. Indberet derefter resultaterne til DGI Skydning. Bemærk, det er ikke de to bedste resultater i perioden, du skal indsende, men resultaterne fra de udvalgte datoer. Resultater sendes ind til DM@skytten.dk med følgende oplysninger: Skyttenummer, navn, fødselsdag og-år, foreningsnummer og navn, resultater fra indledende skydning og ønske til finalested. Sidste frist for indberetning af resultater er søndag 21. maj.
                                                                                                                                          
  • Ud over at skyde om pladserne i finalen bliver der trukket lod blandt alle deltagere i hjemmebaneskydningen om to præmier på 500 stk. kvalitetsammunition. 

   Opnår du et resultat, som berettiger dig til at deltage i finalen på Store Skydedag, skal du medbringe dokumentation for dine resultaters rigtighed. Det kan for eksempel være skivesæt eller resultatstrimmel fra det elektroniske anlæg med påtegning af leder eller træner.

   Cirka halvdelen af deltagerne bliver inviteret til finalen på Store Skydedag. Liste over kvalificerede skytter til Store Skydedag vil kunne findes her på siden op til dagen.

         Det er gratis at deltage i alle skydninger.

Store Skydedag afviklingssteder i 2017: